آشپزی

طرز تهیه خورش بامیه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

دستور پخت خورش بامیه

این خورش یک خورش اصیل ایرانی است که با بامیه درست می شود. این خورش را می توان به صورت ترشی یا پوره تهیه کرد. در این خورش از گوشت گوسفند یا مرغ استفاده می شود. این خورش را می توانید با لیمو و سبزی تازه و برنج سفید یا کیت سرو کنید. از آنجایی که بامیه خواص زیادی دارد، این خورش می تواند برای سلامتی مفید باشد. که برای کودکان و نوجوانان نوجوان توصیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه خورش بامیه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
پیاز 1 قطعه
خورش بره 250 گرم
بامیه نیم کیلو
سیر 3 قرص
گوجه فرنگی 1 قطعه
آب لیموترش تازه یا پرس هندی کافی
لپه ها 1 مشت به دلخواه
ادویه کاری و زردچوبه کافی
فلفل سیاه و نمک کافی

دستور پخت خورش بامیه

مرحله اول

برای تهیه یک خورش بامیه خوشمزه و خاص، در ابتدای کار پیاز را شسته و پوست می گیریم. سپس آن را به سنگ های کوچک برش می دهیم. سپس قابلمه ای برداشته و با کمی روغن روی اجاق می گذاریم تا داغ شود.

مرحله دوم

سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا روشن و طلایی شود. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر خود را از بین ببرد. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت تمام شود و رنگ آن تغییر کند.

سطح سوم

در این مرحله ادویه ها را به جز نمک به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه ها کاملا از بین برود. سپس گوجه ها را شسته و پوره می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

سپس به اندازه ای آب اضافه کنید که روی گوشت را بگیرد و اجازه دهید به مدت 2 ساعت با حرارت ملایم بپزد. می توانید تمام مراحل بالا را در آرام پز انجام دهید و زمان پخت را به 1 ساعت کاهش دهید.

مرحله پنجم

حالا بامیه ها را تمیز می کنیم. برای این کار ته بامیه ها را جدا می کنیم تا بامیه زخمی یا باز نشود وگرنه خورش می چسبد. سپس بامیه ها را شسته و کنار می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود و خشک شود.

مرحله ششم

سپس تابه ای را با کمی روغن روی اجاق می گذاریم تا داغ شود. سپس بامیه ها را می ریزیم و تفت می دهیم تا بامیه ها کاملا تغییر رنگ داده و سرخ شوند. هر چه بامیه بیشتر سرخ شود، خوشمزه تر است.

مرحله هفتم

اما املاح و خواص معدنی آن کاهش می یابد، بنابراین توصیه ما این است که آنها را زیاد سرخ نکنید. بامیه های سرخ شده را به خورش اضافه کنید و در صورت لزوم کمی آب جوش اضافه کنید.

مرحله هشتم

سپس می گذاریم خورش بجوشد و به غلظت دلخواه برسد. سپس بامیه ها را حدود 30 تا 40 دقیقه می جوشانیم. سپس وقتی خورش داخل روغن شد، آبلیمو را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در صورت تمایل به جای لیموترش می توانیم مهر هندی خیس خورده را اضافه کرده و آن را صاف کرده و نمک اضافه کرده و پس از جا افتادن خورش در ظرف مناسبی سرو می کنیم. این خورش را می توان با هر نوع برنج یا مرغ تهیه و سرو کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا