آشپزی

طرز تهیه خورش به آلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورش به آلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کاسرول آلو

خورش آلو یکی از غذاهای لذیذ و اصیل ایرانی است که طعم و عطر بی نظیری دارد برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاسرول آلو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
به 2 عدد وسط
پیاز 1 عدد وسط
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری چاشنی
گوشت بره و گوسفند 300 گرم
آلو 12 عدد
زعفران آب پز کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه کاسرول آلو

مرحله اول

من آماده می کنم خورش آلو خوشمزه در ابتدای کار پیاز را نگینی خرد می کنیم و همراه با کمی روغن در تابه مناسبی می ریزیم سپس تابه را روی اجاق می گذاریم و خوب تفت می دهیم.

مرحله دوم

وقتی پیازها طلایی و سرخ شدند، گوشت را به ماهیتابه اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا گوشت سرخ شده و رنگ آن تغییر کند. سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

سطح سوم

بعد از ۲ دقیقه پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شود و بوی خامی آن از بین برود. سپس به اندازه ای آب به ماهیتابه اضافه کنید که روی گوشت را بپوشاند و درب آن را ببندید.

مرحله چهارم

حالا اجازه دهید گوشت به مدت 1 ساعت کاملا بپزد. بعد آلوها را می شوییم و در ظرف آب می ریزیم و 15 دقیقه در آب می گذاریم تا کاملا خیس بخورد.

مرحله پنجم

بعد از این مدت آلوها را می شوییم و در آبکش می گذاریم. بعد از پخته شدن گوشت، لوبیاها را بشویید، سپس پوست و هسته آن را جدا کنید. سپس حبوبات را به همان اندازه و ضخامت برش می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک تابه مناسب را داغ کرده و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید، سپس چغندر خرد شده را به تابه اضافه کنید و 5-4 دقیقه بدون تیره شدن تفت دهید تا در خورش له نشود.

مرحله هفتم

حواستان باشد حبوبات را ریز خرد نکنید چون در خورش له می شود. حالا چغندر را به همراه آلوهای خیس خورده به تابه اضافه کنید و هم بزنید سپس نمک خورش را اندازه کنید و درب آن را ببندید.

مرحله هشتم

سپس اجازه می دهیم خورش به مدت 30 تا 45 دقیقه بجوشد تا کاملا جذب شود. در 15 دقیقه آخر پخت، مقداری زعفران پخته شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. اگر خورش ترش بود می توانید کمی شکر اضافه کنید.

مرحله نهم

اگر رنگ حبوبات شما سبز است، زمان بیشتری برای پخت نیاز دارند. در آخر ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و خورش آلو را در ظرف مورد نظر بریزید سپس آن را با برنج و ترشی سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا