طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خورش قرقاول با مرغ
خورش مرغ فسنجان یکی از خورش های لذیذ ایرانی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه خورش قرقاول با مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه و ران مرغ | 4 عدد |
گردو آسیاب شده | 250 گرم |
پیاز | 2 عدد |
رب انار | 3 قاشق غذاخوری |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
آب سرد | 8 لیوان |
نمک و فلفل | کافی |
چوب دارچین | 1 قطعه |
زردچوبه و کره | کافی |
طرز تهیه خورش قرقاول با مرغ
مرحله اول
من آماده می کنم خورش مرغ فسنجون ابتدا 2 قاشق غذاخوری کره را در یک کاسه کوچک بریزید سپس 1 قاشق چایخوری نمک، 1 قاشق چایخوری زردچوبه و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه را به کاسه اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله ادویه ها را با روغن مخلوط می کنیم سپس تکه های مرغ را در سینی می چینیم و مخلوط ادویه و روغن را روی مرغ می مالیم. سپس سینی را کنار می گذاریم تا ادویه ها جذب مرغ شوند.
سطح سوم
حالا پیاز را نگینی خرد کنید سپس ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید و کمی روغن اضافه کنید. سپس پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سبک و شفاف شود.
مرحله چهارم
در این مرحله کمی زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. سپس گردوهای آسیاب شده را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت بسیار ملایم تفت دهید.
مرحله پنجم
هرچه بیشتر گردوها را تفت دهیم رنگ آنها تیره تر می شود. البته در تفت دادن گردو باید مراقب باشیم چون خیلی زود می سوزند. سپس 2 فنجان آب سرد و در صورت تمایل چند تکه یخ کوچک به قابلمه اضافه کنید.
مرحله ششم
آب سرد و یخ به مغز گردو ضربه می زند و به همین دلیل خورش در پایان پخت روغن بیشتری آزاد می کند. در این مدت تابه مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن مایع اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله پس از داغ شدن روغن، تکه های مرغ را به تابه اضافه کرده و همه قسمت های آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. توجه داشته باشید که اگر تکه های مرغ را خوب سرخ نکنیم در حین پختن خورش از هم جدا می شوند.
مرحله هشتم
بعد از اینکه تکه های مرغ را کاملا تفت دادیم به همراه رب انار و شکر و دارچین و یک لیوان آب سرد به قابلمه اضافه می کنیم. حالا هر 30 دقیقه یکبار کمی آب سرد به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله نهم
خورش فسنجان مانند سایر غذاهای سنتی ایرانی هر چه بیشتر روی آتش بنشیند در نهایت خوشمزه تر می شود. در آخر نمک و فلفل سیاه خورش را اندازه کنید سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و با برنج سرو کنید.