طرز تهیه خورش قارچ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورش قارچ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز پخت خورش قارچ
خورش قارچ یکی از غذاهای جدید و محبوب ایرانی است که با دستورات و مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه خورش قارچ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
پیاز متوسط | 1 قطعه |
سیر | 1 قطعه |
سینه مرغ | 100 گرم |
اب | 1 فنجان |
قارچ | 250 گرم |
جعفری | 2 قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | 1 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل، زردچوبه | کافی |
طرز پخت خورش قارچ
مرحله اول
برای تهیه خورش قارچ خوشمزه ابتدا جعفری را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی آن کشیده شود. سپس سینه مرغ را مانند گوشت خورش مکعبی می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله جعفری را روی تخته گوشت می گذاریم سپس آن را ریز خرد می کنیم. بعد پوست سیر و پیاز را جدا می کنیم و پیاز را شسته و به صورت نگینی خرد می کنیم.
سطح سوم
حالا سیرها را ریز رنده می کنیم سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم. سپس پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله به تفت دادن پیاز ادامه می دهیم تا سبک و شیشه ای شود سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه گرفته شود. سپس جعفری خرد شده را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی سیر گرفته شود سپس نعنا خشک را اضافه کنید. به خاطر داشته باشید که نعناع خیلی سریع می سوزد. حالا تکه های مرغ را در قابلمه بریزید.
مرحله ششم
در این مرحله مرغ را تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. سپس پوره گوجه فرنگی را به سینه مرغ اضافه می کنیم سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه کاملا سرخ شود سپس رنگ آن باز شود.
مرحله هفتم
حالا قارچ را بشویید، سپس آن را به صورت ورقه ای برش دهید. سپس قارچ ها را به قابلمه اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن، آب را به همراه آبلیموی تازه اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله هشتم
در این مرحله می گذاریم خورش بجوشد سپس درب قابلمه را می بندیم و می گذاریم آب سفت شود و خورش جا بیفتد. توجه داشته باشید به دلیل آبدار بودن قارچ آب اضافی به خورش اضافه نکنید.
مرحله نهم
سرگرمی روز وقتی آب قارچ غلیظ شد و تکه های مرغ پخته شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته، خورش را در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج زعفرانی و سالاد شیرازی سرو می کنیم. نوش جان.
5
2