طرز تهیه خورش لوبیا سبز ساده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورش لوبیا سبز ساده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه خورش لوبیا سبز ساده
خورش لوبیا سبز یکی از آن خورشهای بینالمللی است که با دستورات و مواد مختلف در سراسر جهان درست میشود. البته این نکته را هم باید یادآور شویم که خورش لوبیا سبز ایرانی هم از نظر طعم و هم از نظر ظاهر برتر از انواع خارجی است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خورش لوبیا سبز ساده برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
گوشت خورشتی | 250 گرم |
لوبیا سبز | 1 فنجان |
سیب زمینیها | 1 قطعه بزرگ |
پیاز | 1 قطعه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه و کره | کافی |
طرز تهیه خورش لوبیا سبز ساده
مرحله اول
من آماده می کنم خورش لوبیا سبز ساده ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید سپس ظرف مناسبی را روی اجاق بگذارید. سپس پیاز را به ماهیتابه اضافه کنید و بدون روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
مرحله دوم
در این مرحله بعد از آبکش کردن آب پیاز، کمی روغن اضافه می کنیم و پیاز را خوب تفت می دهیم تا روشن شود. سپس زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر همراه با پیاز تفت می دهیم.
سطح سوم
حالا گوشت را به صورت چرخ کرده برش می دهیم و سپس می شوییم و به قابلمه اضافه می کنیم. سپس گوشت را چند دقیقه تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود سپس 2 پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم گوشت به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد. لوبیا سبز را بعد از شستن و خشک کردن به قطعات یک و نیم تا دو سانتی متری برش دهید.
مرحله پنجم
حالا ظرف مناسبی را روی اجاق بگذارید و کمی روغن اضافه کنید. بعد از داغ شدن روغن، لوبیا سبزها را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا لوبیا سبزها کمی رنگتر و سرخ شوند.
مرحله ششم
حالا لوبیا سبزها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. توجه داشته باشید که تفت دادن لوبیا سبز قبل از افزودن به خورش باعث می شود که لوبیا سبز شکل خود را در حین پخت حفظ کند و از لکه دار شدن آن جلوگیری کند.
مرحله هفتم
بعد از 45 دقیقه از پختن گوشت، لوبیا سبز را به قابلمه اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در تابه کوچکی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود و طعم و بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله هشتم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش 30 تا 45 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد. در 5 دقیقه آخر پخت زعفران دم کرده را اضافه کنید.
مرحله نهم
در حین پختن خورش، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه های یکدست برش دهید، سپس با آب سرد بشویید تا نشاسته سیب زمینی ها گرفته شود. سپس سیب زمینی ها را با یک حوله تمیز خشک می کنیم.
مرحله دهم
در این مرحله ظرف مناسبی را روی اجاق گذاشته و کمی روغن اضافه می کنیم. بعد از اینکه روغن خوب داغ شد، سیب زمینی ها را به تابه اضافه کنید و بگذارید کاملا سرخ شوند.
مرحله یازدهم
سیب زمینی های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا چربی اضافی آن کاملا گرفته شود. در آخر صبر می کنیم تا آب خورش کم شود و داخل روغن برود و بعد قابلمه را از روی حرارت برمی داریم.
مرحله دوازدهم
توجه داشته باشید که مانند خورش بامیه، خورش لوبیا سبز را باید با آب بسیار کم سرو کنید. در آخر خورش را در ظرف مناسبی گذاشته سپس با سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده و با برنج سرو کنید.
5
6