طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز پخت خورش مرغ و سیب زمینی
خورش سیب زمینی مرغ یکی از غذاهای لذیذ و ساده است که با مواد و دستورهای مختلف می توانید آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت خورش مرغ و سیب زمینی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 400 گرم |
پیاز | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
ماست شیر کامل | 3 قاشق غذاخوری |
سیب زمینیها | 2 عدد |
سیر | 2 قرص |
زنجبیل تازه | نوک یک قاشق چای خوری |
رب پرتقال | کافی |
نمک، فلفل سیاه و قرمز | کافی |
پودر تخم گشنیز و گرم ماسالا | کافی |
ادویه کاری و زردچوبه | کافی |
طرز پخت خورش مرغ و سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه خورش مرغ و سیب زمینی در ابتدای کار پیاز را با دندانه های ریز رنده شده رنده می کنیم سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس کمی روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا پیاز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کاملا سرخ شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، گرم ماسالا، ادویه کاری و زردچوبه را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
سطح سوم
وقتی بوی خامی ادویه ها از بین رفت، سیر و زنجبیل را ریز رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا سیر و زنجبیل معطر شوند. حالا پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه رب گوجه کاملا سرخ شد و رنگ آن روشن شد، سینه های مرغ را مکعبی برش می دهیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا سینه های مرغ کاملا سرخ شده و گوشت کاملا سفید شود.
مرحله پنجم
وقتی سینه های مرغ سرخ شد، ماست را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شود. بعد از 3 دقیقه سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید، سپس به صورت مکعبی خرد کنید.
مرحله ششم
حالا سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید سپس نصف لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا خورش بجوشد. وقتی خورش به جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید خورش جا بیفتد.
مرحله هفتم
وقتی مواد کاملا پخت و سس غلیظ شد مقداری رب پرتقال و زعفران خیس خورده را به قابلمه اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید. در آخر خورش را با برنج سرو می کنیم. نوش جان.