طرز تهیه خورش میگو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز پخت خورش میگو
خورش میگو یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای جنوب کشورمان است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز پخت خورش میگو برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
میگو | 300 گرم |
پیاز | 1 قطعه |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه | کافی |
زعفران آب پز | کافی |
نمک و زردچوبه | کافی |
پودر سیر و فلفل سیاه | کافی |
طرز پخت خورش میگو
مرحله اول
برای تهیه خورش میگوی خوشمزه ابتدا میگوها را شسته و دم کرده سپس برای از بین بردن بوی نامطبوع میگو آن ها را در ظرف مناسبی گذاشته و مخلوط آب و سرکه را به ظرف اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا اجازه دهید میگوها به مدت 30 دقیقه در مخلوط آب و سرکه بمانند، سپس آنها را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس پیاز را ریز خرد می کنیم و در ظرف مناسبی با حرارت ملایم می گذاریم
سطح سوم
حالا کمی روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید سپس تفت دهید تا سبک و شفاف شود. سپس مقداری زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز کاملا سرخ شوند.
مرحله چهارم
وقتی پیازها سرخ شدند، میگوها را به ماهیتابه اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید، سپس مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا ادویه ها سرخ شوند. حالا گوجه ها را بشویید.
مرحله پنجم
سپس پوست گوجه ها را جدا می کنیم و با رنده ریز رنده می کنیم تا پوره شوند. بعد از 3 دقیقه پوره گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای شود.
مرحله ششم
حالا مقداری زعفران آب پز شده را در قابلمه بریزید و بعد از 30 ثانیه 1 لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید. سپس درب قابلمه را می بندیم و می گذاریم خورش میگو کاملا جا بیفتد سپس کمی آبلیمو اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
وقتی خورش آماده شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید. در آخر روی خورش میگو را با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنید و سپس با برنج و سبزیجات سرو کنید. نوش جان.