آشپزی

طرز تهیه خورش نخود فرنگی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خورش نخود

خورش نخود یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خورش نخود برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز 1 قطعه
نخود فرنگی 1 فنجان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز خشک هر کدام را با 1 قاشق غذاخوری پر کنید
سیب زمینیها 2 عدد بزرگ
زعفران آب پز کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
پودر زیره و زنجبیل کافی
فلفل قرمز و پودر گور کافی

طرز تهیه خورش نخود

مرحله اول

من آماده می کنم خورش نخود خوشمزه در ابتدای کار نخودها را به همراه کمی نمک در قابلمه مناسبی می ریزیم سپس کمی آب داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم تا بپزد.

مرحله دوم

سپس پیاز را نگینی خرد می کنیم و همراه با کمی روغن در تابه مناسبی می ریزیم سپس تابه را روی اجاق می گذاریم و خوب تفت می دهیم تا رنگ پیاز طلایی شود. حالا گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.

سطح سوم

در این مرحله به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت کاملا سرخ شود و رنگ آن تغییر کند، سپس کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره، پودر زنجبیل، فلفل قرمز و پودر زیره را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم.

مرحله چهارم

وقتی بوی خامی ادویه ها از بین رفت، نخود پخته شده را در آبکش گذاشته تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس به تابه اضافه می کنیم. حالا جعفری و گشنیز خشک را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله پنجم

وقتی عطر سبزی خشک شد پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا بوی خامی آن از بین برود سپس کمی آب اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا گوشت به مدت 20 دقیقه بپزد.

مرحله ششم

در همین حین سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات متوسط ​​برش دهید سپس با آب سرد بشویید تا نشاسته آن گرفته شود. حالا سیب زمینی های قیمتی را با کمی روغن سرخ می کنیم.

مرحله هفتم

بعد از 20 دقیقه سیب زمینی ها را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس خورش را 5 دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا سیب زمینی ها طعم دار شوند. حالا مقداری زعفران به تابه اضافه کنید.

مرحله هشتم

بعد از اضافه کردن زعفران خورش را خوب هم بزنید تا یکدست شود و بعد از 5 دقیقه خورش نخود را در ظرف مورد نظر بریزید سپس با برنج زعفرانی و ترشی سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا