آشپزی

طرز تهیه خورش کنگر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خورش کنگر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خورش کنگر

خورش کنگر فرنگی یکی از غذاهای لذیذ ایرانی است که به خورش فصلی معروف است تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خورش کنگر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت بره و گوسفند 500 گرم
پیاز 1 عدد وسط
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
لپه ها 1 فنجان
لیمو عمانی 2 عدد
کنگر فرنگی 350 گرم
آب جوش کافی
زعفران آب پز کافی
نمک و فلفل قرمز کافی
پودر لیمو عمانی و زردچوبه کافی

طرز تهیه خورش کنگر

مرحله اول

برای تهیه خورش کنگر خوشمزه در ابتدای کار لپه را شسته و در ظرف مناسبی قرار می دهیم. سپس به اندازه ای آب اضافه کنید که روی لپه را با خاک بپوشاند و اجازه دهید 2 ساعت خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا با چنگال چند سوراخ کوچک روی لیمو عمانی ایجاد کنید و آن را در ظرف آب ولرم بریزید سپس بگذارید ۱ ساعت در آب بماند تا تلخی آن کاملا از بین برود. بعد از این مدت پیاز را پوست گرفته و بشویید.

سطح سوم

حالا پیاز را نگینی خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید. سپس پیاز را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود.

مرحله چهارم

سپس گوشت را به صورت مکعبی برش داده و به قابلمه اضافه کنید. حالا گوشت را تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند، سپس پوره گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پوره گوجه فرنگی سرخ شود.

مرحله پنجم

وقتی بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفت، مقداری نمک به همراه زردچوبه، فلفل قرمز و پودر لیمو عمانی به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای شود. حالا لپه خیس خورده را در آبکش گذاشته و آبکشی می کنیم.

مرحله ششم

حالا لپه را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس لیمو عمانی خیس خورده را به قابلمه اضافه کنید. سپس به اندازه ای آب جوش اضافه کنید که محتویات قابلمه را بپوشاند و درب قابلمه را ببندید.

مرحله هفتم

سپس اجازه دهید خورش به مدت ۲ ساعت روی آتش بماند تا مواد کاملا بپزند. بعد از 1 ساعت کنگر را بشویید و به اندازه دلخواه برش دهید سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله هشتم

حالا کمی روغن مایع به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود. سپس زنجبیل های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند سپس به همراه زعفران پخته شده به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در آخر اجازه دهید خورش روی آتش بماند تا کاملا جذب شود. وقتی خورش جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج و سالاد شیرازی سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا