طرز تهیه خورش کیوی بسیار خوشمزه با رسپی ساده در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خورش با کیوی
در دنیای یکنواخت غذاهای روزمره، هر از چند گاهی طعم تازه و دلپذیری بر سفره های ما باز می شود که می تواند چشم اندازی تازه در پخت و پز و لذت بردن از غذا ایجاد کند. خورش کیوی با طعم فوق العاده و ترکیب خلاقانه میوه و گوشت از آن دسته غذاهایی است که می تواند تجربه ای جدید و دلپذیر را برای شما رقم بزند.
برای تهیه یک خورش کیوی خوشمزه و متفاوت ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت را اضافه کرده و همراه با ادویه تفت دهید. پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد از پخت آب اضافه کنید تا گوشت بپزد. آلوهای خورشتی را تا نیمه پخت اضافه کنید و کیوی را حلقه حلقه کرده و در فر بپزید و در 15 دقیقه آخر پخت زعفران دم کرده را به خورش اضافه کنید و در آخر طعم آن را تنظیم کنید.
عناصر | اندازه ی |
کیوی | 4 عدد (سخت و ترش) |
پیاز | 1x |
گوشت | 150-200 گرم |
رب گوجه فرنگی | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
ادویه جات (نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر گوجه فرنگی) | کافی |
آلو خورشتی | به مقدار مورد نظر |
قند | نصف قاشق غذاخوری |
زعفران | 3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خورش با کیوی
مرحله 1: پیازها را آماده و تفت دهید
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس در یک قابلمه متوسط با کمی روغن پیاز را با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی و شفاف شود. این کار باعث آزاد شدن طعم پیاز در غذا می شود.
مرحله دوم: گوشت را اضافه کرده و تفت دهید
پس از طلایی شدن پیاز، گوشت خورشتی را اضافه کرده و همراه با پیاز تفت دهید تا خوب رنگ شود. تفت دادن گوشت با پیاز به طعم بهتر گوشت کمک می کند.
مرحله 3: ادویه جات را اضافه کنید
پس از تغییر رنگ گوشت، ادویه هایی شامل نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و پودر گوجه فرنگی را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. ادویه ها خوب برشته می شوند تا عطرشان به خوبی در غذا پخش شود.
مرحله 4: پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید
بعد از سرخ شدن ادویه ها یک یا دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مخلوط اضافه می کنیم و دو تا سه دقیقه دیگر تفت می دهیم تا رنگ و عطر پاستا باز شود و با بقیه مواد یکدست شود.
مرحله 5: آب را اضافه کنید و گوشت را بپزید
پس از سرخ شدن رب گوجه فرنگی، 4 تا 5 فنجان آب به قابلمه اضافه کنید و مخلوط را به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت آرام آرام بپزد و نرم شود.
مرحله ششم: آلوهای خورشتی را اضافه کنید
بعد از نیمی از زمان پخت، آلوهای خورشتی را که از قبل خیس کرده اید، اضافه کنید. آلو طعم ترش و شیرینی به خورش می دهد و بافت غذا را غنی می کند.
مرحله 7: کیوی را آماده کرده و اضافه کنید
در حالی که گوشت در حال پخت است، کیوی را پوست بگیرید و آن را به صورت قاچ برش دهید. سپس در تابه ای کوچک با کمی روغن، کیوی ها را به آرامی سرخ کنید. بنابراین کیوی در خورش نرم نمی شود.
مرحله هشتم: کیوی و زعفران را به خورش اضافه کنید
در 15 دقیقه آخر پخت خورش، کیوی تفت داده شده و زعفران پخته شده را به خورش اضافه کنید. افزودن کیوی و زعفران در این مرحله طعم و عطری تازه و مطبوع به خورش می دهد.
مرحله 9: طعم را تنظیم کرده و برای سرو آماده کنید
در پایان پخت خورش را میل کنید و در صورت لزوم مقدار نمک و فلفل را تنظیم کنید. سپس خورش را از روی حرارت بردارید و با برنج سفید سرو کنید.
مرحله 10: سرو کنید و لذت ببرید
پس از آماده شدن، خورش کیوی را در ظرف مورد نظر خود بریزید و با تزیینات دلخواه مانند گشنیز تازه یا برگ نعنا تزیین کنید. اکنون زمان لذت بردن از طعم بی نظیر و دلچسب کیوی است.