طرز تهیه خورش گردو اسفناج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خورش اسفناج و گردو
خورش اسفناج و گردو یکی از انواع خورش ایرانی خوشمزه است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه خورش اسفناج و گردو برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
اسفناج | 500 گرم |
گردو | 200 گرم |
گوشت خورشتی | 300 گرم |
پیت | 1 قطعه بزرگ |
رب انار | ¼ فنجان |
آب غور | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه و کره | کافی |
طرز تهیه خورش اسفناج و گردو
مرحله اول
برای تهیه خورش اسفناج خوشمزه با گردو ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید سپس قابلمه مناسبی را روی اجاق بگذارید و کمی روغن اضافه کنید. سپس پیاز را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله دوم
وقتی پیازها سبک و شفاف شدند، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا عطر ادویه ها بیرون بیاید. سپس گوشت را شسته و به قطعات کوچک خرد می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله گوشت را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس 1 لیتر آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب شروع به جوشیدن کند سپس کف روی سطح آب را جدا کنید.
مرحله چهارم
حالا حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد. در مرحله بعد گردوها را چرخ کرده و به قابلمه اضافه می کنیم سپس اسفناج ها را خوب شسته و درشت خرد می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله ظرف مناسبی را روی اجاق گذاشته و کمی روغن اضافه می کنیم. سپس اسفناج را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا قهوه ای شود. پس از پخته شدن گوشت، اسفناج و رب انار را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا بگذارید آب خورش کم شود و جا بیفتد. در آخر خورش را طعم دار می کنیم و به مقدار دلخواه نمک و آب و فلفل سیاه اضافه می کنیم. در آخر خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج سرو کنید.