طرز تهیه خورش گوشت قلقلی با طعمی دلنشین در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خورش گوشت
خورش گوشت قلقلی یکی از خورش های خوش طعم و لذیذی است که با مواد مختلف به روش های مختلف درست می شود.این خورش خوشمزه را که طرفداران زیادی دارد خیلی راحت می توانید درست کنید و برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. برای راهنمای کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش گوشت قالخلی به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
گوشت چرخکرده | 400 گرم |
پیاز رنده شده | 1 قطعه |
پیاز خرد شده | 1 قطعه |
نمک و زردچوبه | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه و پاپریکا | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
پودر زیره | نصف قاشق چایخوری |
آرد نخودچی یا آرد سوخاری | 2 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
بادمجان متوسط | 3 عدد |
کره | کافی |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
برنج | 1 فنجان برای هر نفر |
زعفران آب پز برای تزیین برنج | کافی |
برش های پسته برای تزیین برنج | کافی |
نعنا، ریحان و گشنیز تازه برای تزیین | کافی |
لیمو برای تزئین | 3 تا 4 برش دایره ای |
طرز تهیه خورش گوشت
مرحله 1: گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید
ابتدا گوشت چرخ کرده را در ظرفی ریخته سپس پیاز را پوست گرفته و شسته و با رنده ریز رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا عطر و طعم پیاز به خورد گوشت برود. بافت با دست شکل می گیرد.
مرحله دوم: ادویه ها را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید
در مرحله بعد ادویه هایی که شامل نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا و پودر زیره است را به دلخواه به مواد اضافه کنید و مخلوط را خوب ورز دهید تا عطر ادویه ها پخش شود و کاملا جذب گوشت چرخ کرده شود.
مرحله 3: آرد نخودچی را به مواد اضافه کرده و مخلوط را ورز دهید
سپس مقداری آرد نخودچی روی مواد بریزید و ورز دهید تا بافت مخلوط کمی منسجم شود به جای آرد نخودچی می توانید از آرد سوخاری استفاده کنید و روی مواد بریزید سپس مخلوط مواد را ورز دهید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند. با یکدیگر .
مرحله چهارم: گوشت چرخ کرده را در یخچال بگذارید
بعد از اینکه گوشت را خوب ورز دادید، در ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید، سپس اجازه دهید قیمه یک ساعت بماند و خوب جا بیفتد تا گوشت طعم دار شود و قوام یکدست شود.
مرحله 5: بادمجان ها را خرد کرده و نمک بزنید
در همین حین بادمجان ها را پوست گرفته و سر و ته آن ها را جدا کرده سپس بادمجان ها را از وسط نصف کرده و دوباره از وسط نصف کرده و در ظرفی بریزید و نمک بپاشید و اجازه دهید نیم ساعت بماند. تلخی
مرحله ششم: بادمجان ها را در آب نمک بریزید تا تلخی آنها گرفته شود
برای از بین بردن تلخی بادمجان ها می توانید در ظرفی مقداری آب بریزید سپس مقداری نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس بادمجان های خرد شده را داخل آن بریزید و بگذارید نیم ساعت بادمجان ها در آب بمانند و تلخی آنها از بین برود. حذف شده.
مرحله هفتم: بادمجان ها را در تابه سرخ کنید
سپس بادمجان ها را آبکشی کرده با حوله خشک کنید سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس بادمجان ها را در تابه ای با روغن داغ سرخ کنید. سرخ شده، آنها را برگردانید.
مرحله هشتم: طرف دیگر بادمجان ها را سرخ کرده و از روی حرارت بردارید
سپس اجازه دهید طرف دیگر بادمجان ها خوب سرخ شود و طلایی شود، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، بادمجان ها را روی توری سیمی قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود، سپس ظرف با قیمه را از یخچال خارج کنید. .
مرحله نهم: گوشت چرخ کرده را شکل دهید و گرد کنید
سپس در همان ماهیتابه ای که بادمجان ها را سرخ کرده اید یا در تابه ای دیگر روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس یک قیمه به اندازه یک گردو بردارید، کمی خرد کنید، با خود فرم دهید. دست ها و یک دایره
مرحله 10: کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید
همه گوشت ها را به همین ترتیب آماده کنید، دقت کنید که گوشت کلکال ها هم اندازه و یک شکل باشد، سپس در ماهیتابه بریزید، با روغن داغ سرخ کنید، گوشت کلکال ها را در تابه مخلوط کنید تا تمام قسمت های آنها سرخ شود. به طور یکنواخت، سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله یازدهم: پیاز را خرد کرده و تفت دهید
بعد یک پیاز بزرگ را پوست کنده، نازک حلقه کرده، در تابه ای کمی روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیاز را در روغن داغ تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود و قوام بیاید. نرم .
مرحله 12: ادویه ها و رب گوجه فرنگی را آسیاب و تفت دهید
سپس ادویه هایی که شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز و پودر زیره است را به پیاز اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود، سپس مقداری رب گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید، خوب تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. حذف شده است.و رنگ باز است.
مرحله 13: آب را اضافه کنید و حلقه های گوجه فرنگی را در ظرف بچینید
وقتی رب گوجه فرنگی خوب سرخ شد و تغییر رنگ داد، مقداری آب داخل تابه بریزید و بگذارید بجوشد، در این فاصله گوجه ها را شسته، دایره ای برش بزنید، وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، گوجه ها را در قابلمه بریزید.
مرحله چهاردهم: بادمجان ها و کوفته های سرخ شده را در تابه بریزید
بعد از چیدن گوجه ها در ته ظرف، بادمجان های سرخ شده را روی آن ها بچینید، سپس گوشت کلک سرخ شده را روی بادمجان ها قرار دهید، در ظرف را ببندید و اجازه دهید همه مواد با هم به مدت نیم ساعت بپزند و خوب ببندند.
مرحله پانزدهم: خورش گوشت را در ظرف بریزید و تزیین کنید
وقتی همه مواد با هم خوب پخته شدند تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی از حالت اولیه کم شود سپس خورش کلهلی را در ظرف مناسبی بریزید سپس چند برگ نعناع، ریحان، گشنیز را اضافه کنید. و چند تکه لیمو با خامه ترش تزیین کنید.
مرحله شانزدهم: برنج را داخل بشقاب بریزید و تزیین کنید
سپس برنجی را که همزمان با خورش آماده کرده اید و خوب پخته شده است در ظرف دیگری بریزید سپس با مقداری زعفران جوشانده غلیظ و خلال پسته تزیین کنید و از مواد مختلف برای تزیین برنج و خورش به سلیقه و ذائقه خود استفاده کنید. .. در آخر خورش گوشت قلقلی را به عنوان یک غذای خوشمزه با برنج زعفرانی، ته دیگ، سالاد، ترشی، دارچین و تزیینات سرو کنید.