طرز تهیه خیار شور ساده +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ترشی ساده
ترشی یکی از چاشنی های بین المللی خوشمزه است که در کشورهای مختلف با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ترشی ساده برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای خیار شور | |
خیار قلمی | 2 کیلوگرم |
سیر | 8 عدد قرص |
اب | 1.5 لیتر |
نخود خام | 10 عدد |
نمک | 5 قاشق غذاخوری ادویه |
سرکه | ½ فنجان |
موها را ترک می کند | 8 عدد |
ترخون، نعناع و رازیانه | هر کدام 1 لات |
فلفل تند | 4 عدد |
طرز تهیه ترشی ساده
مرحله اول
من آماده می کنم ترشی خوشمزه ابتدا داخل قابلمه ای آب می ریزیم و روی اجاق می گذاریم تا شروع به جوشیدن کند سپس قابلمه را از روی اجاق خارج می کنیم تا آب آن تبخیر شده و کاملا خنک شود.
مرحله دوم
بعد از خنک شدن خوب آب، سرکه و نمک را داخل آب ریخته و هم بزنید تا نمک کاملا در آب حل شود. در صورت تمایل می توانیم کمی پودر فلفل قرمز به آب اضافه کنیم.
سطح سوم
در این مرحله خیارها را خوب می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آنها کاملا گرفته شود. برای تسریع در کار می توانیم خیارها را با دستمال تمیز خشک کنیم.
مرحله چهارم
حالا ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم و می شوییم سپس با حوله خشک می کنیم. سپس خیارها را کنار هم می چینیم و بین آنها فلفل تند، سیر و سبزی می چینیم.
مرحله پنجم
بعد از قرار دادن تمام مواد در ظرف، نخود و برگ مو را روی خیارها قرار می دهیم. سپس مخلوط آب نمک و سرکه را اضافه می کنیم تا سطح آب یک انگشت از سطح خیارها بیشتر شود.
مرحله ششم
حالا یک پلاستیک روی درب ظرف قرار دهید و درب ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد ظرف نشود. سپس ظرف خیارشور را در جای تاریک و خنک قرار می دهیم تا خیارشور آماده شود.
مرحله هفتم
بعد از دو هفته خیارشور ما آماده است. اگر می خواهید احتمال کپک زدن ترشی ها را به صفر برسانید، توصیه می کنیم از ظروفی مانند بطری های نوشابه با درب کوچک برای تهیه ترشی استفاده کنید.