آشپزی

طرز تهیه دختر لوس با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دختر لوس را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه رومپ

دختر لس یکی از غذاهای لذیذ و سنتی کشورمان است که اصل آن گیلان است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه رومپ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بادمجان 5 تکه
گوجه فرنگی 3 عدد
سیر 4 قرص
پودر گردو 100 گرم
رب انار ترش 1 قاشق غذاخوری
حلواش 1.5 قاشق غذاخوری
چوچک 1.5 قاشق غذاخوری
آب یا آب انار ترش کافی
روغن مایع کافی
نمک و فلفل و گلپر کافی

طرز تهیه رومپ

مرحله اول

برای تهیه دختر کوچولوی خوشمزه در ابتدای کار گوجه و بادمجان ها را می شوییم سپس روی گاز یا زغال می گذاریم تا پخته و پخته شود. سپس پوست بادمجان و گوجه فرنگی را کاملا جدا می کنیم.

مرحله دوم

حالا گوجه و بادمجان ها را جداگانه رنده کرده و کنار بگذارید. بعد از آن چوچاگا و حلواشا را می شوییم و ریز خرد می کنیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود.

سطح سوم

در این مرحله سبزی های معطر را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب بین بافت آنها تبخیر شود، سپس کمی روغن مایع به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبزی های معطر کاملا قرمز شوند و تغییر رنگ دهند.

مرحله چهارم

حالا یک تابه جداگانه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید سپس سیر را ریز رنده کنید و به تابه اضافه کنید. سپس سیر را کمی تفت می دهیم تا عطر آن خارج شود.

مرحله پنجم

سپس سبزی سرخ شده را به ماهیتابه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن، پودر گردو را به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی خامی گردو از بین برود. حالا رب انار را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

در این مرحله پوره بادمجان را به ماهیتابه اضافه کرده و بعد از 3 دقیقه تفت دادن گوجه ها را به تابه اضافه کنید. حالا مقداری نمک، فلفل و گلپر به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

مرحله هفتم

سپس مواد را به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم تا داخل روغن بریزند و پس از آن تابه را از روی حرارت برداریم. در آخر مچ پا را داخل بشقاب مورد نظر بریزید و به دلخواه با گردوی آسیاب شده تزیین کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا