طرز تهیه دسر آناناسی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دسر آناناس
دسر آناناس یکی از دسرهای خوشمزه و بی نظیری است که برای سرو بسیار مناسب است، این دسر بسیار خوشمزه است، بافتی سبک و نرم دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود، دسر آناناس طرفداران زیادی دارد و به روش های مختلفی تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه دسر آناناس برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بیسکویت پتی پور | 2 بسته |
آناناس کنسرو شده | 1 جعبه |
کرم رنگ | 1 قطعه |
پودر کرم کارامل | 1 قطعه |
شیر نر | 1/4 فنجان |
حالت رویایی یا پودر خامه ای | 1 پاکت |
طرز تهیه دسر آناناس
مرحله اول
من آماده می کنم دسر مجلسی با آناناس ابتدا پودر دریم وایب را در ظرفی بریزید سپس کمی شیر به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست شود و مخلوط مانند کرم پفکی شود و اگر پودر دریم وایب ندارید از یک بسته خامه استفاده کنید. به جای آن از آن استفاده کنید.
مرحله دوم
اگر به جای دریم وایب از خامه استفاده می کنید، آن را میل کنید و اگر به اندازه کافی شیرین نیست شکر را به آن اضافه کنید زیرا دریم وایب شیرین است و در کل طعم بهتری دارد، سپس در ظرف دیگری دریم وایب، کارامل را اضافه کنید و خامه را مخلوط کنید.
سطح سوم
سپس همه مواد را با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس کمپوت آناناس را باز کرده و آب میوه را گرفته و آناناس ها را ریز خرد کنید، سپس بیسکویت ها را در آب آناناس آغشته کرده و بیرون بیاورید تا خیس بخورد.
مرحله چهارم
در مرحله بعد بیسکویت ها را کف ظرف مورد نظر قرار دهید تا کف ظرف کاملا با بیسکویت پوشانده شود، سپس روی بیسکویت ها یک لایه خامه بریزید تا تمام سطح آن ها را بپوشاند، سپس یک لایه آناناس خرد شده را روی آن بریزید. کرم و آن را پخش کنید.
مرحله پنجم
سپس دوباره یک ردیف بیسکویت روی آناناس ها می گذاریم و یک لایه خامه به همین ترتیب و یک لایه آناناس روی خامه می ریزیم تا ظرف پر شود و بعد ظرف را در یخچال قرار می دهیم. و 2 الی 3 ساعت زمان بدهید تا دسر سفت شود.
مرحله ششم
سپس دسر آناناس را از یخچال خارج کرده و به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و روی آن مقداری شکلات آب شده بریزید و روی آن را با شکلات چیپسی و تکه های آناناس تزئین کنید و در ظرف مناسبی بگذارید و این دسر خوشمزه را سرو کنید.