طرز تهیه دسر به +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دسر
دسر یکی از دسرهای شیرین و لذیذ ترکی است که طعم بی نظیری دارد و معمولا در فصل پاییز طبق دستور پخت های مختلف درست می شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با روش پخت طرز تهیه دسر برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
به | 2 عدد |
قند | 200 گرم |
اب | 450 میلی لیتر |
دانه هل | به مقدار مورد نظر |
چوب دارچین | به مقدار مورد نظر |
بستنی وانیلی یا بستنی | به مقدار مورد نظر |
طرز تهیه دسر
مرحله اول
من آماده می کنم دسر خوشمزه است ابتدا چغندر را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید سپس دانه ها را از چغندر جدا کرده و کنار بگذارید و با چاقو وسط چغندر را در جایی که دانه ها قرار دارد برش دهید.
نکته: هر چه پوست زردتر باشد در زمان پخت زیباتر می شود، زیرا میوه رسیده تر است.
مرحله دوم
سپس آب و شکر را در ظرفی ترجیحا مسی بریزید و روی اجاق بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود و مایع یکدست و یکدست شود.
سطح سوم
اگر شکر ناخالصی داشت و رنگ مایع کدر شد، سفیده تخم مرغ را بزنید و در مدتی که روی اجاق است داخل مخلوط آب و شکر بریزید و کمی صبر کنید.
مرحله چهارم
بعد از حدود 2 تا 3 دقیقه، سفیده تمام ناخالصی های مخلوط آب و شکر را جذب کرده و در کناره های کاسه جمع می شود، سپس سفیده را با قاشق بردارید و دور بریزید.
مرحله پنجم
وقتی مایع شفاف شد، برش های موز را به مایع اضافه کنید و سپس با توجه به مزه مخلوط، چوب دارچین و چند غلاف هل را به مقدار دلخواه در آن بریزید.
مرحله ششم
سپس لوبیاها را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و وقتی مخلوط مایع به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید حبوبات به مدت 4-5 ساعت بپزند.
مرحله هفتم
وقتی لوبیاها تغییر رنگ دادند و آب مخلوط خارج شد و به ضخامت لازم رسید یعنی خوب پخته شده است پس قابلمه را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید.
مرحله هشتم
برای این مرحله می توانید از بستنی یا شربت وانیلی به دلخواه استفاده کنید، اما از آنجایی که دسر خود شیرین است، شوربت آن را خوشمزه تر می کند.
مرحله نهم
سپس به را در ظرف مناسبی بریزید و پنیر خامه ای یا بستنی را داخل آن بریزید و روی آن را با پودر پسته یا پودر نارگیل و آب بهه خود تزیین کنید سپس دسر به را سرو کنید.