طرز تهیه دسر سارای تاتلیسی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دسر سرای تاتلوسی
دسر سرای تاتلیسی یکی از دسرهای خوشمزه و خاص ترکیه است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه دسر سرای تاتلوسی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای دسر سرای تاتلیسی |
|
شیر نر | 4 فنجان |
ارد | 1.5 فنجان |
نشاسته یا گل ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
قند | 1.5 فنجان |
کره | 25 گرم |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
شکلات برای صبحانه | کافی |
بادام یا فندق برشته شده | کافی |
طرز تهیه دسر سرای تاتلوسی
مرحله اول
برای تهیه دسر خوشمزه سارا تاتلیسی در ابتدای کار مواد خشک شامل آرد و شکر و نشاسته ذرت را در قابلمه ریخته و مخلوط می کنیم سپس شیر را داخل قابلمه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
وقتی مواد داخل شیر حل شد، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام با همزن هم می زنیم تا مخلوط کمی غلیظ شود و به قوام فرنی نزدیک شود. سپس کره و وانیل را به قابلمه اضافه می کنیم.
سطح سوم
حالا خامه را هم می زنیم تا کره با دمای خامه ذوب شود سپس تابه را از روی حرارت برداشته و می گذاریم خامه کاملا خنک شود. سپس لیوان های مورد نظر را انتخاب می کنیم و روی آن ها کمی روغن می مالیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط دسر تاتلیسی را داخل لیوان های مورد نظر بریزید و لیوان ها را به مدت 4-5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و ببندند. بعد از این مدت لیوان ها را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
سپس لبه های دسر را با استفاده از چاقو از فنجان ها جدا می کنیم و سپس به اندازه های دلخواه برش می دهیم. سپس دسرها را در بادام، پسته یا فندق تفت داده شده میغلطانیم سپس با شکلات آب شده تزئین می کنیم. نوش جان.