طرز تهیه دسر شکلاتی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر شکلاتی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه دسر شکلاتی
دسر شکلاتی یکی از پرطرفدارترین دسرهای دنیاست که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را مشاهده کنید. طرز تهیه دسر شکلاتی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
کیک شکلاتی یا بیسکویت | 1 فنجان |
کرم رنگ | 1 پاکت |
پنیر کیبی | 3 عدد |
کرم پودر قنادی | 70 گرم |
شیر نر | ½ فنجان |
بیسکویت خامه ای | 1 بسته |
یک تکه شکلات | 100 گرم |
طرز تهیه دسر شکلاتی
مرحله اول
من آماده می کنم یک دسر شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار کمی کیک شکلاتی یا بیسکویت شکلاتی پودر می کنیم سپس به 4 قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را در یکی از بشقاب های سرو می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله خامه پودر را به همراه پنیر کیبی و خامه صبحانه در ظرف استیل میریزیم و با همزن با سرعت بالا خوب هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد.
نکته: کاسه استیل را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شود.
سطح سوم
در این مرحله خامه فرم گرفته را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و روی کیک یا پایه بیسکویتی می ریزیم و با پشت قاشق یا کفگیر صاف می کنیم.
نکته: در صورت تمایل می توانیم مقداری خامه فرم گرفته برای تزیین دسر بگذاریم.
مرحله چهارم
حالا شیر را در لیوان بریزید سپس بیسکویت های خامه ای را در شیر قرار دهید تا کمی خیس شوند. سپس بیسکویت ها را روی لایه خامه می چینیم.
نکته: اگر بیسکویت ها مدت زیادی داخل شیر بمانند حالت خمیری پیدا می کنند و در شیر حل می شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله شکلات را برش می دهیم و در ظرف فلزی می ریزیم سپس روی بخارپز می گذاریم تا کاملا آب شود.
نکته: برای نرمتر شدن شکلات می توانیم 1 قاشق غذاخوری کره مایع به آن اضافه کنیم.
مرحله ششم
حالا شکلات آب شده را روی لایه بیسکویتی خامه ای بریزید و دسرها را به مدت دو تا چند ساعت در یخچال قرار دهید سپس از یخچال خارج کنید و با پودر کاکائو و خامه فرم گرفته و … تزئین کنید. به سلیقه شما
5
2