آشپزی

طرز تهیه دسر عربی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه دسر عربی

دسر عربی یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار در کشورهای عربی است که بر اساس دستور پخت های مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر عربی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای دسر عربی
شیر نر 2 فنجان
پودر کرم کارامل 1 بسته
پودر ژلاتین 1.5 قاشق غذاخوری
بیسکویت پای بوربن 1 بسته
نسکافه فوری 1 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 150 گرم
آب سرد 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر عربی

مرحله اول

من آماده می کنم یک دسر خوشمزه عربی در ابتدای کار پودر ژلاتین را به همراه آب سرد در ظرف مناسبی می ریزیم سپس هم می زنیم تا پودر ژلاتین اسفنجی شود. سپس ژلاتین را روی حرارت بخار کتری اضافه می کنیم.

مرحله دوم

وقتی ذرات ژلاتین کاملا حل شد آن را از کتری خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود. سپس شیر را به همراه پودر کرم کارامل در ظرف مناسبی بریزید سپس کاسه را روی بخارپز قرار دهید.

سطح سوم

حالا مخلوط شیر را هم می زنیم تا ذرات کرم پودر کاملا حل شود و وقتی داغ شد کاسه را از کتری خارج می کنیم. سپس بیسکویت را به همراه خامه صبحانه، پودر نسکافه فوری و ژلاتین در غذاساز می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط شیر را به غذاساز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند. حالا داخل شکل دلخواه را با کمی روغن مایع چرب می کنیم سپس با دستمال کاغذی روغن اضافی آن را جدا می کنیم.

مرحله پنجم

سپس مخلوط دسر را داخل قالب بریزید و قالب را به مدت 7 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا سفت شود. بعد از این مدت فرم را از یخچال خارج کرده و لبه های دسر را با چاقو از فرم خارج کنید.

مرحله ششم

حالا دسر را با دست از اطراف به سمت وسط فرم می کشیم تا دسر کاملا از فرم جدا شود. بعد از آن دسر عربی را در ظرف دلخواه برمی گردانیم و به دلخواه تزیین می کنیم و سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا