طرز تهیه دسر موکا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دسر موکا
دسر موکا یکی از دسرهای بین المللی ساده و خوشمزه است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه دسر موکا برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای دسر موکا | |
شیر نر | 3 و نیم لیوان |
قند | ¾ فنجان |
آب سرد | ½ فنجان |
کرم رنگ | 200 گرم |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 3 قاشق غذاخوری |
یک تکه شکلات | 50 گرم |
پودر نسکافه | 1 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دسر موکا
مرحله اول
برای تهیه دسر موکا مجلسی، اولین مرحله این است که شیر، شکر، پودر کاکائو، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند، سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله دوم
حالا مخلوط شیر را مدام هم می زنیم تا به غلظت دلخواه برسد. سپس پودر ژلاتین را همراه با آب سرد در ظرف مناسبی ریخته سپس هم می زنیم و روی حرارت غیر مستقیم بخار دیگ می جوشانیم تا کاملا شفاف شود.
سطح سوم
در این مرحله اجازه دهید ژلاتین کاملا خنک شود. سپس وقتی مخلوط شیر و نشاسته ذرت به غلظت دلخواه رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس شکلات تخته ای را خرد کرده و به دسر موکا اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا دسر موکا را هم می زنیم تا شکلات از حرارت مواد دیگر آب شود سپس در دسر حل شود. بعد خامه صبحانه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری حرارت می دهیم تا کاملا یکدست شود سپس به دسر موکا اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله دسر را هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. سپس ژلاتین را به دسر اضافه کنید و مخلوط کنید سپس شکل مورد نظر را با کمی روغن مایع چرب کنید و دسر را به شکل بریزید.
مرحله ششم
در آخر دسر موکا را به مدت 8 ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملا سفت شود. بعد از این مدت دسر را از قالب خارج می کنیم سپس در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان.