آشپزی

طرز تهیه دسر پرتقالی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر پرتقالی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه دسر پرتقالی

دسر پرتقال یکی از دسرهای خوش طعم و لذیذ است که بافت نرمی دارد، این دسر بسیار راحت درست می شود، برای تهیه دسر پرتقال می توانید از روش های مختلفی استفاده کنید، این دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه دسر پرتقالی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
آب پرتقال 2 لیوان
اب نصف فنجان
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
قند نصف فنجان

طرز تهیه دسر پرتقالی

مرحله اول

برای تهیه دسر پرتقالی خوشمزه ابتدا نشاسته ذرت را در ظرفی بریزید سپس کمی آب به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا مخلوط شود تا نشاسته ذرت به شکل گلوله باقی نماند و بافت یکنواختی به خود بگیرد. سپس شکر را به آن اضافه کنید و مخلوط را اضافه کنید.

مرحله دوم

سپس مقداری آب پرتقال روی مواد بریزید و مخلوط کنید بهتر است از آب پرتقال تازه استفاده کنید اما اگر پرتقال تازه ندارید می توانید از آب پرتقال آماده در بسته استفاده کنید سپس کاسه را با مواد روی آن قرار دهید. یک حرارت کم

سطح سوم

سپس مخلوط را مدام هم می زنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند و یکدست شوند.مایه باید غلیظ باشد و به غلظتی مانند فرنی برسد.توجه داشته باشید که بعد از سرد شدن دسر غلظت مواد کمی افزایش می یابد بنابراین لازم نیست دسر گرم و سفت باقی می ماند

مرحله چهارم

سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود، سپس داخل تابه ها را با قلم مو با کره مایع آغشته کنید تا دو طرف و کف قالب ها با کره آغشته شود، سپس مقداری از مواد دسر را داخل آن بریزید. هر قالب .

مرحله پنجم

اگر می خواهید فقط دسر پرتقالی درست کنید، قالب ها را تقریبا پر کنید، اما اگر تصمیم دارید دسر دو رنگ درست کنید و دسر دیگری با طعم وانیلی یا شکلاتی روی دسر پرتقال بریزید، ظرف دسر را تا نیمه با دسر پرتقال پر کنید. .

مرحله ششم

سپس ظرف را با دسر در یخچال قرار دهید و به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال بگذارید و دسرها خوب جا بیفتند تا بافت آنها سفت و منسجم شود، پس از این مدت و هنگام سرو، ظرف را با دسر بردارید. از یخچال بیرون میاورم

مرحله هفتم

سپس به سلیقه خود روی آنها را با پودر پسته، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده، خلال بادام، شکلات چیپسی، حلقه موز و توت فرنگی تزیین کنید، سپس یک دسر پرتقال به عنوان دسر شیک برای سرو میل کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا