طرز تهیه دسر کادایف با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر کادایف را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه دسر کادایف
دسر کادایف یکی از دسرهای ترکی خوشمزه است که در دستور پخت های مختلف قابل تهیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کادایف در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای دسر کادایف |
|
ریسمان کادایف خشک | 150 گرم |
کره | 60 گرم |
قند | 3 قاشق غذاخوری |
گردو | ½ فنجان |
مواد محلبی |
|
شیر نر | 1 لیتر |
قند | 1 فنجان |
آرد سفید | ½ فنجان |
نشاسته ذرت | ½ فنجان |
زرده | 1 قطعه |
کرم رنگ | 100 گرم |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه دسر کادایف
مرحله اول
برای تهیه دسر لذیذ کادایف در ابتدای کار گردو را از وسط چرخ کرده و تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در مرحله بعد کره را به تابه اضافه کنید و بگذارید آب شود سپس رشته های کادایف را داخل تابه بریزید.
مرحله دوم
حالا رشته های کادایف را مدام هم می زنیم تا طلایی شوند سپس گردوها را به تابه اضافه می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم. سپس با ریختن شیر در قابلمه به سمت سس محلبی می رویم.
سطح سوم
حالا آرد را به همراه نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ به قابلمه اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا مواد شیر کاملا حل شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام بدون وقفه هم می زنیم.
مرحله چهارم
وقتی مخلوط محلبی به غلظت فرنی رسید، ظرف را از روی حرارت بردارید، سپس خامه را به همراه وانیل اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خامه کاملا مخلوط شود. سپس ظروف را برای سرو انتخاب می کنیم.
مرحله پنجم
حالا یک لایه از مخلوط کادایف می ریزیم و روی آن را با سس محلبی می پوشانیم سپس به همین ترتیب ادامه می دهیم تا ظرفیت ظرف ها پر شود و به دلخواه روی آنها را با پودر پسته و گردو و نارگیل تزیین می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله ظرف های دسر را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال می گذاریم تا ملاس خنک و سفت شود. بعد از گذشت این مدت ظرف ها را از یخچال خارج کرده و دسر کادایف را سرو می کنیم.
5
1