آشپزی

طرز تهیه دمپخت ماش با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دمپخت ماش را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پوره ماش

فرنی آب پز یکی از غذاهای لذیذ و اصیل ایرانی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پوره ماش برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 3 نفر
بهم ریختگی 1 فنجان
برنج محلی 2 لیوان
کره بومی 100 گرم
پیاز 3 عدد وسط
آب جوش کافی
نمک و زردچوبه کافی

طرز تهیه پوره ماش

مرحله اول

برای تهیه یک خورش خوشمزه ماش ابتدا ماش و برنج را بشویید سپس در دو کاسه جداگانه آب بریزید و 1 قاشق چایخوری نمک به ظرف برنج اضافه کنید و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد.

مرحله دوم

بعد از این مدت ماش را با کمی نمک، 1 قاشق غذاخوری زردچوبه و 1 قاشق غذاخوری روغن محلی در ظرف مناسبی بریزید و مقداری آب جوش اضافه کنید. حالا درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید فرنی با حرارت ملایم بپزد.

سطح سوم

وقتی ماش کاملا پخت و نرم شد، برنج را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه کنید. اگر آب در قابلمه کافی نیست، کمی آب جوش اضافه کنید، به اندازه ای که حدود 1 استخوان بالای سطح برنج و ماش را بپوشاند.

مرحله چهارم

حالا اجازه دهید برنج و ماش در آب بجوشد تا آب قابلمه تبخیر شود سپس 50 گرم کره محلی را به قابلمه اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا کره کاملا آب شود. سپس برنج را به شکل گنبدی در قابلمه جمع می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله درب قابلمه را با درب می بندیم و روی قابلمه می گذاریم سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قابلمه را روی آن می گذاریم. حالا اجازه دهید ماش پخته شده به مدت 45 دقیقه خورش شود.

مرحله ششم

در این مرحله پیاز را نازک برش می دهیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم و پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن و نصف پیمانه آب به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم.

مرحله هفتم

بعد از اینکه پیازها خوب سرخ شدند، 2 قاشق غذاخوری زردچوبه را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی زردچوبه خام از بین برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله هشتم

پس از تمام شدن زمان پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس پیاز داغ را به همراه کمی روغن محلی به قابلمه اضافه کنید و بلافاصله درب آن را ببندید. حالا اجازه دهید کره با حرارت فر آب شود.

مرحله نهم

بعد از این مدت خورش را با پیازچه هم زده سپس در ظرف مورد نظر می ریزیم و با کمی پیازچه تزئین می کنیم. در آخر ماش آب پز را با سالاد سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا