طرز تهیه دمی گوجه فرنگی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه دم گوجه فرنگی
دنبه گوجه فرنگی یکی از غذاهای لذیذ و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی در بین مردم دارد تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه دم گوجه فرنگی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
برنج | 4 لیوان |
طبل | 500 گرم |
گوجه فرنگی | 5 عدد وسط |
پیاز | 2 عدد وسط |
سیب زمینیها | 1 عدد وسط |
فلفل | ½ فلفل سیاه |
زعفران آب پز | کافی |
ادویه و نمک | کافی |
زردچوبه و پاپریکا | کافی |
طرز تهیه دم گوجه فرنگی
مرحله اول
من آماده می کنم دم گوجه فرنگی خوشمزه در ابتدای کار برنج را شسته و همراه با 2 قاشق چایخوری نمک در ظرف مناسبی قرار می دهیم. سپس آنقدر آب به کاسه اضافه کنید تا روی برنج را بپوشاند و بگذارید خیس بخورد.
مرحله دوم
در این مرحله پای مرغ را به همراه فلفل، 1 عدد پیاز و مقداری ادویه کاری، نمک و فلفل قرمز در قابلمه مناسبی بریزید. حالا به اندازه ای آب به قابلمه اضافه کنید تا روی ران مرغ را بپوشاند و روی اجاق قرار دهید.
سطح سوم
در این مرحله پیاز باقی مانده را نگینی خرد کرده و همراه با کمی روغن مایع در تابه مناسبی بریزید. سپس تابه را روی اجاق قرار دهید، سپس خوب تفت دهید تا پیازها سبک و شفاف شوند.
مرحله چهارم
در همین حین سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به مکعب های متوسط برش دهید سپس با آب سرد بشویید تا نشاسته آن گرفته شود. بعد از سرخ شدن پیاز، سیب زمینی ها را به تابه اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله پنجم
حالا اجازه دهید سیب زمینی ها کمی سرخ شوند سپس گوجه ها را بشویید و پوست آن ها را جدا کنید. سپس گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده و به ماهیتابه اضافه می کنیم و سپس مقداری نمک و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوجه ها کاملا سرخ شوند و بعد از آن تابه را از روی حرارت بر می داریم. بعد از 45 دقیقه پای مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کرده و سپس برنج خیس خورده را آبکشی کنید.
مرحله هفتم
سپس آب مرغ را در قابلمه از صافی صاف می کنیم تا کاملاً یکدست شود سپس به همراه برنج و محتویات قابلمه در قابلمه مناسبی می ریزیم. حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید آب مرغ تبخیر شود.
مرحله هشتم
در همین حین مقداری زعفران پخته شده، ¼ پیمانه آب و روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید، سپس مخلوط کنید تا یکدست شود. حالا یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و مخلوط زعفران پخته شده را داخل آن بریزید.
مرحله نهم
حالا پاهای مرغ پخته شده را با فاصله از هم در قابلمه می چینیم و بعد دوباره روی آنها را با زعفران پخته می پوشانیم. وقتی آب اضافی برنج کشیده شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و با کفگیر برنج را با پای مرغ داخل قابلمه بریزید.
مرحله دهم
در آخر در قابلمه را می بندیم و روی قابلمه می گذاریم سپس اجازه می دهیم گوجه فرنگی به مدت 45 دقیقه بجوشد. بعد از این مدت دم گوجه را در ظرف مورد نظر برمی گردانیم. نوش جان.