طرز تهیه دنیش زردآلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دنیش زردآلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه زردآلو دانمارکی
برای تهیه زردآلو دانمارکی ابتدا زردآلوها را تمیز کرده و هسته آنها را جدا می کنیم. سپس شیر و شکر را مخلوط کرده و آرد الک شده را اضافه می کنیم. وانیل و گلاب را به این مخلوط اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا حالت خمیری پیدا کند. بعد از سرد شدن دوباره آن را در یخچال قرار دهید تا سفت شود. در همین حین خمیر خزریان را پهن کرده و با کاتر به اندازه لازم برش می دهیم و شکل می دهیم. فیلینگ را روی خمیر می ریزیم و زردآلوها را روی آن می گذاریم و با دستمال پاک می کنیم. خمیر را در سینی فر گرم شده می گذاریم تا بپزد. بعد از درآوردن از فر و خنک شدن کیک ها را تزئین و سرو می کنیم. برای آموزش کامل گام به گام طرز تهیه زردآلو دانمارکی، به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد پرکننده | |
شیر سرد | 1 لیوان و نیم |
آرد سفید | نصف فنجان |
قند | نصف فنجان |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
گل سرخ | 2 قاشق غذاخوری |
هزار لا خمیر | 1 بسته |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره | |
زرده | 1 قطعه |
شیر نر | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه زردآلو دانمارکی
مرحله اول
برای تهیه زردآلو دانمارکی ابتدا زردآلوها را بشویید و در سبدی قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود و خشک شود سپس ساقه و برگهای اضافی آن را جدا کنید سپس زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته داخل آن را جدا کنید و زردآلوها را در دادگاه بریزید.
مرحله دوم
سپس برای درست کردن فیلینگ داخل ظرفی مقداری شیر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید سپس آرد را که از قبل الک کرده اید و بافت آن سبک و یکدست شده است را به مخلوط شیر و شکر بریزید و خوب مخلوط کنید. ، انجام داد.
سطح سوم
سپس مقداری وانیل به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل به مواد پخش شود سپس به سلیقه و سلیقه خود مقداری گلاب روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا عطر گلاب گرفته شود و سپس بریزید. ظرف مخلوط شده روی حرارت کم
مرحله چهارم
روی اجاق را مدام هم می زنیم تا غلیظ شود.وقتی مخلوط مواد به غلظت مناسب و مشابه قوام فرنی رسید، ظرف را از روی اجاق برداشته و کنار می گذاریم تا کمی در دمای محیط خنک شود، سپس فیلینگ را داخل اجاق می ریزیم. ظرف دیگری
مرحله پنجم
سپس روی کاسه را سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و سفت و سفت شود و در این فاصله پفک را به مدت 15 دقیقه در دمای محیط بگذارید تا نرم شود و با وردنه آن را پهن کنید.
مرحله ششم
بعد از اینکه خمیر خزرلا را پهن کردید و کاملا باز کردید، خمیر را با چاقو یا چاقو به اندازه دلخواه و به صورت مربع یا مستطیل به همان اندازه برش دهید، سپس در گوشه های خمیر مربع چند برش بزنید و سپس آنها را به شکل دلخواه در آورید.
مرحله هفتم
سپس مواد فیلینگ را داخل قیف بریزید و سپس به اندازه و شکل دلخواه روی خمیر بریزید و به آن فرم دهید، سپس زردآلوها را به دلخواه روی فیلینگ بچینید و سپس زرده تخم مرغ را داخل کاسه بریزید تا خمیر را بپوشاند.
مرحله هشتم
در مرحله بعد زرده را با چنگال خوب هم می زنیم تا گلوله شود، سپس کمی شیر می ریزیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود، سپس مخلوط را با قلم مو روی خمیر قرار می دهیم و آن را پاک می کنیم تا کاملا روی سطح خمیر قرار گیرد. خمیر. پوشاندن
مرحله نهم
سپس قالب یا قالب را با کره یا روغن مایع چرب کنید یا کف قالب را کاغذ روغنی بچینید و خمیر فرم گرفته را با فاصله داخل آن قرار دهید سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا کیک ها آماده شوند. خوب پخته شده
مرحله دهم
بعد از حدود 20 دقیقه شیرینی ها در فر پخته می شوند و سطح آنها طلایی می شود، سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم تا شیرینی ها خنک شوند، سپس با احتیاط آن ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و داخل فر می گذاریم. ظرف دیگری
مرحله یازدهم
سپس می توانید با توجه به ذائقه خود مقداری عسل روی کیک ها بمالید و روی کیک ها را با پودر پسته یا گردوی خرد شده تزیین کنید سپس مقداری شیرینی دانمارکی زردآلو را در ظرف مناسبی بریزید و این کیک خوشمزه و شیک را با چای سرو کنید.
5
2