طرز تهیه رب آلوچه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه رب آلوچه
رب آلو یکی از انواع رب های خوشمزه و متنوع است که با روش های مختلف و آلوهای مختلف تهیه می شود.این رب از آلو زرد با طعم شیرین یا آلو سبز با طعم ترش و شیرین یا آلو وحشی ترش تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه رب آلوچه برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
مواد لازم برای تهیه رب آلو | |
آلو | 1 کیلوگرم |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
اب | کافی |
یک رنگ | کافی |
طرز تهیه رب آلوچه
مرحله اول
برای تهیه رب آلو ابتدا آلوهای سالم و زیبا را جدا کرده و در ظرفی بریزید و برای تهیه رب از آلوهای آسیب دیده و گندیده استفاده نکنید زیرا طعم و رنگ رب را خراب می کنند سپس برگ و ساقه آن را جدا کنید. آنهایی که سالم هستند آلوها را بشویید و آلوها را بشویید.
مرحله دوم
سپس آلوها را در قابلمه ای با سایز مناسب بریزید و سپس اگر آلو تازه و آبدار بود نیازی به اضافه کردن آب به قابلمه ندارید، اما اگر آلوها چروکیده و کم آب شدند، مقدار کمی آب روی آن ها بریزید، به اندازه. از یک فنجان کوچک
سطح سوم
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا آلوها پخته و نرم شوند، حدود 15 دقیقه بگذارید آلوها خوب بپزند، هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا نچسبد و آلوها شکسته شوند. در طول پخت و پز. نرم.
مرحله چهارم
بعد از اینکه آلوها خوب پختند، ظرف را از روی حرارت بردارید و در دمای اتاق قرار دهید تا گرما و حرارت اولیه خود را از دست بدهند، سپس آلوها را با دست فشار دهید تا گوشت، هسته و پوست آن جدا شود.
مرحله پنجم
سپس روی یک قابلمه دیگر صافی قرار دهید و آلوهای خرد شده را داخل صافی بریزید و از صافی فشار دهید تا فقط پوست و هسته آلوها در صافی باقی بماند و قسمت گوشتی آلو از صافی عبور کند.
مرحله ششم
سپس قابلمه حاوی قسمت گوشتی آلو را روی حرارت ملایم قرار دهید و هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا نچسبد و غلظت مواد بیشتر شود و وقتی به قوام پوره گوجه فرنگی رسید کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله هفتم
وقتی نمک به آلو اضافه می شود، بنا به ذائقه و سلیقه شما، اگر می خواهید ماکارونی خوش رنگ تر باشد، می توانید از مقدار کمی رنگ خوراکی قرمز استفاده کنید و آن را داخل ماکارونی بریزید و هم بزنید تا رنگ آن جدا شود و تبدیل به رنگ شود. رنگارنگ
مرحله هشتم
سپس قابلمه آلوها را از روی اجاق بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا حرارت خود را از دست بدهد و خنک شود، سپس رب را در ظرف شیشه ای بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید و برای مدتی نگه دارید. زمان طولانی تر .
مرحله نهم
در نهایت برای تهیه برخی غذاها از رب آلو که جایگزین مناسبی برای رب انار است به تنهایی یا همراه با رب انار استفاده کنید که رنگ و طعم ترش و شیرین این رب متفاوت در طعم و رنگ غذا تاثیر بسزایی دارد. .