آشپزی

طرز تهیه رب آلوچه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه رب آلوچه

رب آلو یکی از انواع رب های خوشمزه و متنوع است که با روش های مختلف و آلوهای مختلف تهیه می شود.این رب از آلو زرد با طعم شیرین یا آلو سبز با طعم ترش و شیرین یا آلو وحشی ترش تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه رب آلوچه برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد لازم برای تهیه رب آلو
آلو 1 کیلوگرم
نمک ½ قاشق چایخوری
اب کافی
یک رنگ کافی

طرز تهیه رب آلوچه

مرحله اول

برای تهیه رب آلو ابتدا آلوهای سالم و زیبا را جدا کرده و در ظرفی بریزید و برای تهیه رب از آلوهای آسیب دیده و گندیده استفاده نکنید زیرا طعم و رنگ رب را خراب می کنند سپس برگ و ساقه آن را جدا کنید. آنهایی که سالم هستند آلوها را بشویید و آلوها را بشویید.

مرحله دوم

سپس آلوها را در قابلمه ای با سایز مناسب بریزید و سپس اگر آلو تازه و آبدار بود نیازی به اضافه کردن آب به قابلمه ندارید، اما اگر آلوها چروکیده و کم آب شدند، مقدار کمی آب روی آن ها بریزید، به اندازه. از یک فنجان کوچک

سطح سوم

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا آلوها پخته و نرم شوند، حدود 15 دقیقه بگذارید آلوها خوب بپزند، هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا نچسبد و آلوها شکسته شوند. در طول پخت و پز. نرم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه آلوها خوب پختند، ظرف را از روی حرارت بردارید و در دمای اتاق قرار دهید تا گرما و حرارت اولیه خود را از دست بدهند، سپس آلوها را با دست فشار دهید تا گوشت، هسته و پوست آن جدا شود.

مرحله پنجم

سپس روی یک قابلمه دیگر صافی قرار دهید و آلوهای خرد شده را داخل صافی بریزید و از صافی فشار دهید تا فقط پوست و هسته آلوها در صافی باقی بماند و قسمت گوشتی آلو از صافی عبور کند.

مرحله ششم

سپس قابلمه حاوی قسمت گوشتی آلو را روی حرارت ملایم قرار دهید و هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا نچسبد و غلظت مواد بیشتر شود و وقتی به قوام پوره گوجه فرنگی رسید کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله هفتم

وقتی نمک به آلو اضافه می شود، بنا به ذائقه و سلیقه شما، اگر می خواهید ماکارونی خوش رنگ تر باشد، می توانید از مقدار کمی رنگ خوراکی قرمز استفاده کنید و آن را داخل ماکارونی بریزید و هم بزنید تا رنگ آن جدا شود و تبدیل به رنگ شود. رنگارنگ

مرحله هشتم

سپس قابلمه آلوها را از روی اجاق بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا حرارت خود را از دست بدهد و خنک شود، سپس رب را در ظرف شیشه ای بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید و برای مدتی نگه دارید. زمان طولانی تر .

مرحله نهم

در نهایت برای تهیه برخی غذاها از رب آلو که جایگزین مناسبی برای رب انار است به تنهایی یا همراه با رب انار استفاده کنید که رنگ و طعم ترش و شیرین این رب متفاوت در طعم و رنگ غذا تاثیر بسزایی دارد. .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا