آشپزی

طرز تهیه رب انار +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه رب انار

رب انار یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین رب های ایرانی است که در تهیه انواع غذاهای سنتی از آن استفاده می شود، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه رب انار برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم رب انار
ملس انار کافی

طرز تهیه رب انار

مرحله اول

من آماده می کنم رب انار ساده ابتدا انارها را بشویید سپس از وسط نصف کنید. سپس پشت انارها را با قاشق می شکنیم تا دانه ها بیرون بیایند سپس دانه های انار را داخل آبمیوه گیری می ریزیم.

مرحله دوم

حالا آب انار را گرفته سپس صاف کرده و در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس اجازه می دهیم رب انار بجوشد و سپس با کفگیر کف رب انار را جدا می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله آب انار را مدام هم می زنیم تا رب انار به غلظت دلخواه ما برسد. سپس وقتی رب انار به غلظت دلخواه رسید حرارت را خاموش می کنیم سپس اجازه می دهیم رب انار به دمای محیط برسد.

مرحله چهارم

در آخر یک شیشه درب دار انتخاب می کنیم سپس داخل آن را با پارچه تمیز می کنیم. سپس رب انار را داخل ظرف بریزید سپس درب آن را محکم ببندید تا هوا وارد نشود سپس آن را در یخچال نگهداری کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا