آشپزی

طرز تهیه رسپیری نسکافه و شکلات با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه رسپیری نسکافه و شکلات را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه رسپیری نسکافه و شکلاتی

امروز می خواهیم طرز تهیه نسکافه و راسپیری شکلاتی را با هم به اشتراک بگذاریم و در آخر سایت آموزشی برای به اشتراک گذاشتن با شما این دستور گام به گام شما را همراهی می کند تا طعمی دلپذیر و به یاد ماندنی را در خانه تجربه کنید. پس بیایید این سفر خوشمزه را با هم شروع کنیم.

برای تهیه نسکافه و رسپیری شکلاتی ابتدا نسکافه و آب جوش را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم سپس کره و پودر قند را با همزن می زنیم تا سبک و پف کند. نسکافه سرد شده، نشاسته ذرت و پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را در دو مرحله اضافه می کنیم و خمیر نرمی آماده می کنیم. خمیر را در قیف لوله ای بریزید و روی کاغذ روغنی آبکش کنید و با بادام یا شکلات تزئین کنید و در فر 175 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید.

عناصر اندازه ی
نشاسته ذرت 50 گرم
آرد قنادی 250 گرم
شکر پودر شده 80 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
کره یا روغن 250 گرم
قهوه فوری 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه رسپیری نسکافه و شکلاتی

مرحله 1: نسکافه و آب جوش را با هم مخلوط کنید

ابتدا نسکافه و آب جوش را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا کاملا حل شود. این مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود. این ترکیب بعدا برای افزودن طعم نسکافه ای به خمیر استفاده می شود.

مرحله 2: کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید

کره و پودر قند را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبک و پفکی شود. مهم است که در حین هم زدن کاسه را چند بار بچرخانید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند.

مرحله 3: نسکافه خنک شده را اضافه کنید

نسکافه خنک شده را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله 4: نشاسته ذرت و پودر کاکائو را اضافه کنید

نشاسته ذرت و پودر کاکائو را به مخلوط بالا اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله 5: آرد را اضافه کنید

دو سوم آرد مورد نیاز را به مخلوط اضافه کنید و با قاشق چوبی یا لیسک مواد را به آرامی مخلوط کنید سپس بقیه آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. به دستت نچسبه

مرحله 6: شکل دادن به شیرینی ها

مایه کیک را در قیف بریزید و روی سینی که با کاغذ پخت پوشانده اید بریزید. بنابراین کیک های شما شکلی زیبا و یکدست خواهند داشت.

مرحله 7: تزئینات را اضافه کنید

روی هر یک از شیرینی ها می توانید یک دانه بادام یا چند تکه شکلات بگذارید تا زیبایی و طعم آنها دو چندان شود.

مرحله 8: پخت و پز

سینی را به مدت حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید. فقط باید زیر شیرینی ها کمی طلایی شود.

مرحله 9: انتخاب سفارشی

برای تغییر طعم می توانید پودر کاکائو را حذف کنید تا کلوچه ها رنگ نسکافه ای بگیرند یا یک و نیم قاشق غذاخوری زعفران غلیظ به آن اضافه کنید تا خمیر زعفرانی شود.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا