طرز تهیه رشته پلو ترکیه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه اسپاگتی برنج ترکی
رشته پلو ترکی یکی از انواع غذاهای لذیذ ترکی است که طعم و عطر بی نظیری دارد، این غذای خوشمزه بسیار آسان و سریع تهیه می شود و می توان از آن به عنوان یک پیش غذای شیک و یا یک غذای ساده، مقوی و غنی، برای یک غذای کامل استفاده کرد. و معرفی مرحله به مرحله طرز تهیه اسپاگتی برنجی ترکی در زیر آمده است سایت آموزشی مفید همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 3 نفر | |
گوشت چرخکرده | 200 گرم |
برنج | 2 فنجان |
برنج | 2 مشت |
سیب زمینی متوسط | 2 عدد |
فلفل های رنگارنگ | 1 قطعه |
پیاز متوسط | 1 قطعه |
پودر سیر | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
آویشن | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه و پاپریکا | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه اسپاگتی برنج ترکی
مرحله اول
ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و خشک کنید و به سلیقه خود پوست بگیرید یا با پوست به صورت دایره های نازک برش دهید سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و برش های سیب زمینی را در آن کمی تفت دهید و سپس از تابه خارج کنید. . .
مرحله دوم
سپس فلفل را بشویید و خشک کنید، می توانید بنا به ذائقه خود از فلفل سبز، قرمز یا زرد استفاده کنید و آن را حلقه حلقه کنید، سپس در ماهیتابه ای که سیب زمینی ها را سرخ کرده اید، بگذارید و کمی تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
سطح سوم
سپس پیاز را ورقه یا تکه خرد کنید و داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیاز را داخل آن بریزید و تفت دهید تا روشن و طلایی شود سپس زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ زردچوبه
مرحله چهارم
سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و پودر سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها پخش شود، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا سرخ شده و تغییر رنگ دهند، سپس پوره گوجه فرنگی را بریزید و تفت دهید.
مرحله پنجم
وقتی بوی خامی ماکارونی از بین رفت و رنگ آن در مواد مشخص شد، کمی آب روی مواد بریزید و هم بزنید، سپس سیب زمینی ها و فلفل ها را دور تابه بچینید، سپس درب تابه را ببندید و روی تابه قرار دهید. حرارت دهید تا همه مواد کاملا پخته شوند.
مرحله ششم
سپس برنج را در قابلمه ای بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید تا آب از سطح برنج حدود 2 تا 3 سانتی متر بالاتر باشد سپس کمی روغن و کمی نمک داخل آب بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. آب برنج را مخلوط کنید.
مرحله هفتم
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند و بعد رشته پلو را برش می دهیم و در قابلمه می گذاریم تا همراه برنج در آب کمی بجوشد.
مرحله هشتم
سپس رشته پلو را حدود 40 الی 45 دقیقه می گذاریم خوب دم بکشد و بعد از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بگذارید و مخلوط گوشت و سیب زمینی را دور آن بریزید و با مقداری نعنا و ریحان و برگ گشنیز تزیین کنید. در آخر اسپاگتی برنج ترکی را با سس کچاپ و گوجه فرنگی، سالاد، ترشی، زیتون و دارچین به عنوان یک غذای ساده و مقوی سرو کنید.