طرز تهیه رنگینک خرما گردو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه مرکب خرما گردو
رنگینک با خرما و گردو یکی از دسرهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که معمولا با خرما و گردو غنی می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه رنگینک با خرما و گردو به ادامه مطلب بروید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد مورد نیاز برای جوهر قالب |
|
ارد | 500 گرم |
کره | 200 گرم |
روغن جامد | 50 گرم |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
شکر پودر شده | 150 گرم |
تاریخ | 400 گرم |
گردو | 100 گرم |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
پودر هل | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه جوهر قالب
مرحله اول
برای تهیه رنگنگ خوشمزه با خرما گردو، در ابتدای کار خرماها را شسته و در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس خرماها را روی حوله تمیز می چینیم و اجازه می دهیم کاملا رطوبت آن را بگیرد.
مرحله دوم
وقتی خرما کاملا خشک شد پوست و هسته آن را جدا کنید. سپس خرماها را به همراه نصف پودر دارچین و پودر هل در ظرف مناسبی بریزید، سپس گردوهای داخل ظرف را به صورت سنگ های ریز خرد کنید.
سطح سوم
حالا مواد را در کاسه با چنگال مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم تابه خوب داغ شود، سپس آرد را داخل تابه الک کرده و تفت می دهیم.
مرحله چهارم
وقتی بوی خامی آرد از بین رفت و رنگ آن تغییر کرد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و دوباره الک می کنیم. سپس آرد را به تابه برگردانید، سپس کره و کره جامد را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم
حالا مواد را به مدت 10 دقیقه در تابه تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید. سپس پودر قند و بقیه پودر دارچین را در تابه الک کرده و خوب هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله ششم
در این مرحله فرم مناسبی را انتخاب می کنیم و مقداری آرد داخل آن می ریزیم سپس با پشت قاشق فشار می دهیم تا کاملا سفت شود. سپس مقداری از خرما را روی آرد بریزید و دوباره فشار دهید.
مرحله هفتم
حالا به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود و بعد از آن چند بار قالب را روی سطح کار می زنیم تا هوای اضافی بین لایه ها گرفته شود. سپس قالب را به مدت 30 ثانیه در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند.
مرحله هشتم
بعد از این مدت فرم را از فریزر خارج کرده و به اندازه دلخواه برش دهید. در آخر برش های رنگنگ را به دلخواه با پودر نارگیل و پسته تزئین می کنیم و در ظرف مورد نظر می گذاریم. نوش جان.