طرز تهیه سالاد روسی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد روسی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سالاد روسی
سالاد روشی همانطور که از نامش پیداست یکی از سالادهای معروف روسیه است که با مواد مختلفی تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد روسی برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سیب زمینیها | 3 عدد |
هویج | 2 عدد |
خيار شور | 200 گرم |
که باید انجام شود | 1 قاشق غذاخوری |
سینه مرغ | 1 قطعه |
نخود کنسرو شده | ⅓ فنجان |
ذرت کنسرو شده | ½ فنجان |
مواد لازم برای سس | |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
ماست شیر کامل | 3 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
خردل | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه سالاد روسی
مرحله اول
برای تهیه سالاد خوشمزه روسی ابتدا سس را آماده می کنیم. برای این کار سس مایونز، ماست پرچرب، آبلیمو، روغن زیتون، سس خردل و کمی نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند سپس روی کاسه را سلفون می کنیم و در یخچال نگهداری می کنیم تا طعم مواد سس به خوبی با هم مخلوط شوند. سپس به سراغ تهیه سالاد می رویم.
سطح سوم
برای تهیه سالاد ابتدا روی سیب زمینی ها را با 2 فنجان آب و 1 قاشق چایخوری نمک در قابلمه مناسبی بپوشانید سپس روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیب زمینی ها به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزند.
مرحله چهارم
در همین حین مرغ را به همراه 2 پیمانه آب و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه در قابلمه دیگری بریزید سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب زودتر بجوشد.
مرحله پنجم
بعد از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، با قاشق کف سفید روی سطح آب را گرفته و دور بریزید. بنابراین مرغ در پایان پخت طعم و بوی بدی ندارد.
مرحله ششم
بعد از اینکه سیب زمینی ها کاملا پخته شدند، پوست آن ها را بگیرید و به صورت مکعبی برش دهید و در ظرف مناسبی بریزید. پس از پخته شدن، مرغ را به قطعات بزرگ برش دهید.
مرحله هفتم
در این مرحله مرغ خرد شده را به همراه ذرت و نخود به کاسه اضافه کنید. سپس خیار نمکی و هویج را به صورت نگینی خرد کرده و همراه با شوید خرد شده به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا مواد را به آرامی مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس سس را از یخچال خارج کرده و به سالاد اضافه می کنیم. سپس مواد سالاد را با سس مخلوط می کنیم تا سس به طور یکنواخت به تمام قسمت های سالاد برسد.
مرحله نهم
پس از آماده شدن کامل سالاد، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید. بعد از اینکه سالاد خوب خنک شد آن را از یخچال خارج کرده و در ظرف سرو قرار داده و روی آن را تزئین کنید.
5
2