طرز تهیه سالاد ماکارونی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سالاد پاستا
سالاد ماکارونی یکی از پرطرفدارترین سالادهای دنیاست که در کشورهای مختلف به روش های مختلفی تهیه می شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله می توانید این سالاد خوشمزه را به عنوان پیش غذا مانند سالادهایی مانند سالاد الوه یا سالاد سزار سرو کنید. طرز تهیه سالاد پاستا برای هدف سایت چیست؟ همراه باشید
مواد لازم برای 6 نفر | |
ماکارونی شکل | 1 بسته |
خيار شور | 2 عدد بزرگ |
هویج | 1 قطعه بزرگ |
سوسیس یا کالباس | 250 گرم |
کاهو | 1 عدد کوچک |
ذرت | 100 گرم |
آب لیمو | 2 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | به میل خود |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه سالاد ماکارونی
مرحله اول
من آماده می کنم سالاد ماکارونی ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم سپس روی حرارت زیاد می گذاریم تا زودتر بجوشد، وقتی آب به جوش آمد کمی نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم نمک در آب حل شود. ، مجاز باشد
مرحله دوم
سپس پاستا را در آب جوش بریزید و 15-20 دقیقه صبر کنید تا پاستا نرم و پخته شود. پس از اینکه ماکارونی کاملا نرم و پخته شد، آن را با آب سرد بشویید و کنار بگذارید تا خنک شود.
سطح سوم
هویج ها را مکعبی خرد کنید و در آب جوش بریزید تا پخته شود. سپس ترشی را نگینی خرد کرده، برگ های آن را از کاهو جدا کرده و پس از شستن، ریز خرد کرده و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
سوسیس یا کالباس را به صورت مکعبی یا مکعبی برش دهید سپس به همراه ماکارونی آبکش شده، هویج پخته شده، کاهو و خیارشور خرد شده در یک کاسه بزرگ بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله باید سس سالاد را به این صورت که سس مایونز را با آبلیمو و مقداری نمک و فلفل در ظرف کوچکی ریخته و خوب هم می زنیم تا یکدست شود سپس به سالاد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا به تمام نقاط برسد. از سالاد .
مرحله ششم
پس از آماده شدن سالاد روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا سالاد خودش را بگیرد. سالاد را حداقل دو ساعت در یخچال نگهداری می کنیم تا آماده شود، برای تزیین سالاد نیز می توانیم از گوجه گیلاسی، زیتون و جعفری استفاده کنیم.
نکاتی برای تهیه سالاد پاستا
سالاد پاستا با مرغ
اگر می خواهید سالاد ماکارونی با مرغ درست کنید به مقدار مواد بالا یک سینه مرغ کامل را به همراه یک عدد پیاز و مقداری زردچوبه در قابلمه آب جوش بریزید تا کاملا بپزد سپس فرم دهید. ریش را خرد کرده و با مواد دیگر مخلوط کنید.
سس رستورانی سالاد پاستا
اگر می خواهید سس این سالاد را به روش رستورانی درست کنید، 3 قاشق غذاخوری مایونز را با 2 قاشق غذاخوری ماست غلیظ، 1 قاشق غذاخوری سس خردل، 1 قاشق چایخوری عسل یا شکر، 1 قاشق چایخوری آبلیمو و کمی نمک اضافه کنید. فلفل سیاه و به سالاد اضافه کنید.
چرا پاستا خشک می شود؟
یکی از مشکلاتی که در تهیه سالاد ماکارونی داریم این است که بعد از تهیه سالاد و گذاشتن آن در یخچال، ماکارونی داخل سالاد خشک یا سفت می شود. یکی از دلایل مهم این مشکل جذب آب است.
پاستا فرمی یا پاستا قدرت جذب بالایی دارد و رطوبت موجود در سالاد را به خود جذب می کند و به همین دلیل پس از کم شدن رطوبت سالاد ماکارونی خشک می شود. حال چگونه می توانیم از این مشکل جلوگیری کنیم؟
روش اول این است که برای نرم نگه داشتن پاستا کمی روغن زیتون به سالاد اضافه کنید و روش دوم استفاده از سس مایونز بیشتر است. بهترین راه برای جلوگیری از این مشکل این است که سالاد را یکی دو ساعت قبل از سرو درست کنید.