طرز تهیه سالاد کلم بنفش با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد کلم بنفش را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سالاد کلم بنفش
سالاد کلم بنفش یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین سالادهایی است که می توانید با مواد و دستور العمل های مختلف تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سالاد کلم بنفش برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
کلم بنفش | 1 فنجان |
گل كلم | ¼ کلم کوچک |
هویج | 1 عدد وسط |
جعفری | 2 قاشق غذاخوری |
پیازچه | 4 ساقه |
زیتون | ½ فنجان |
خيار شور | 2 عدد |
پنیر فتا | کافی |
آبلیموی تازه | کافی |
روغن زیتون | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه سالاد کلم بنفش
مرحله اول
برای تهیه یک سالاد کلم خوشمزه در ابتدای کار جعفری و پیازچه را شسته و ریز خرد می کنیم سپس در ظرف مناسبی می ریزیم. حالا کلم بنفش را بشویید و خیلی ریز خرد کنید.
مرحله دوم
حالا گل کلم را بشویید و ریز رنده کنید سپس با کلم بنفش و زیتون به کاسه اضافه کنید. سپس هویج را شسته و پس از جدا کردن پوست آن با دندانه های درشت رنده آن را رنده می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله ترشی را به صورت ورقه های نازک برش می دهیم و به کاسه اضافه می کنیم. حالا پنیر فتا را ریز خرد کرده و به همراه مقداری آبلیموی تازه، روغن زیتون، نمک و فلفل به کاسه اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا مواد سالاد را با دو قاشق خوب مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس سالاد را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ها با هم ترکیب شوند و سپس سرو کنید. نوش جان.
5
1