آشپزی

طرز تهیه سالاد کلم بنفش +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سالاد کلم بنفش

سالاد کلم بنفش یکی از انواع سالادهای خوشمزه و خوش رنگ است و این سالاد خوشمزه و شیک به عنوان پیش غذا برای شام بسیار مناسب است و می توانید به راحتی و خیلی سریع آن را درست کنید و از این سالاد مقوی و متمایز استفاده کنید. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه سالاد کلم بنفش برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
کلم بنفش ½ بوته کوچک
یک هویج کوچک 2 عدد
شوید تازه کافی
ذرت آب پز نصف فنجان
ترشی خلال شده 1 فنجان
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه به مقدار مورد نظر
مواد لازم برای سس
ماست 3 قاشق غذاخوری
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل تا جایی که لازم است

طرز تهیه سالاد کلم بنفش

مرحله اول

من آماده می کنم سالاد کلم بنفش ابتدا برگ های رویی کلم بنفش را در صورت آسیب دیدگی جدا کنید و با پوست کن کلم بنفش را به صورت نوارهای نازک برش دهید، سپس کلم بنفش را تمیز بشویید و در آبکش بریزید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. خشک هستند.

مرحله دوم

سپس هویج ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید، سپس با رنده درشت رنده کنید و کنار بگذارید، سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن روغن زیتون بریزید و بگذارید داغ شود، سپس کلم بنفش خرد شده را در آن سرخ کنید. .

نکته: از آنجایی که کلم به آرامی هضم می شود، برای هضم راحت تر آن را با کمی روغن زیتون تفت می دهند.

سطح سوم

هویج ها را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید سپس مقداری شوید تازه را بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن گرفته شود سپس ریز خرد کنید و کنار بگذارید شاید با هویج.

مرحله چهارم

برای تهیه سس مخصوص، ماست و سس مایونز را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کرده و با چنگال هم می زنیم تا یکدست شود، سپس یک لیموترش تازه را شسته و برش داده و آب آن را گرفته و به مواد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود و آبلیمو کاملا جذب مواد شود سپس نمک و فلفل را به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید تا عطر فلفل آزاد شود و در تمام مواد پخش شود.طبق سلیقه و سلیقه شما ، می توانید از مقداری فلفل قرمز استفاده کنید.

مرحله ششم

سپس مخلوط کلم بنفش تفت داده شده و هویج را به سس اضافه کنید و مخلوط کنید سپس شوید را روی سس ریخته و با آن مخلوط کنید.حالا خیار شور را ریز خرد کرده و به مقدار لازم به مواد اضافه کنید تا کاملا مخلوط شوند. سس.

مرحله هفتم

سپس در قابلمه ای مقداری ذرت بریزید و روی آن آب بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا به مدت 5 تا 7 دقیقه ذرت بپزد و نرم شود یا از کنسرو ذرت استفاده کنید و ذرت ها را روی مواد بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله هشتم

حالا سالاد و سس را با قاشق خوب مخلوط کنید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کاملا جذب مواد سالاد شود سپس از یخچال خارج کرده و با قاشق مخلوط کنید سالاد را پخش کنید.

مرحله نهم

سپس سالاد کلم بنفش را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با برگ نعناع و شوید و گردوی آسیاب شده تزیین کنید و برای ناهار یا شام یا به تنهایی به عنوان یک پیش غذای مقوی و سالم برای افراد رژیمی سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا