طرز تهیه سالاد کلم بنفش +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سالاد کلم بنفش
سالاد کلم بنفش یکی از انواع سالادهای خوشمزه و خوش رنگ است و این سالاد خوشمزه و شیک به عنوان پیش غذا برای شام بسیار مناسب است و می توانید به راحتی و خیلی سریع آن را درست کنید و از این سالاد مقوی و متمایز استفاده کنید. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه سالاد کلم بنفش برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
کلم بنفش | ½ بوته کوچک |
یک هویج کوچک | 2 عدد |
شوید تازه | کافی |
ذرت آب پز | نصف فنجان |
ترشی خلال شده | 1 فنجان |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه | به مقدار مورد نظر |
مواد لازم برای سس | |
ماست | 3 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | تا جایی که لازم است |
طرز تهیه سالاد کلم بنفش
مرحله اول
من آماده می کنم سالاد کلم بنفش ابتدا برگ های رویی کلم بنفش را در صورت آسیب دیدگی جدا کنید و با پوست کن کلم بنفش را به صورت نوارهای نازک برش دهید، سپس کلم بنفش را تمیز بشویید و در آبکش بریزید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. خشک هستند.
مرحله دوم
سپس هویج ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید، سپس با رنده درشت رنده کنید و کنار بگذارید، سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن روغن زیتون بریزید و بگذارید داغ شود، سپس کلم بنفش خرد شده را در آن سرخ کنید. .
نکته: از آنجایی که کلم به آرامی هضم می شود، برای هضم راحت تر آن را با کمی روغن زیتون تفت می دهند.
سطح سوم
هویج ها را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید سپس مقداری شوید تازه را بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن گرفته شود سپس ریز خرد کنید و کنار بگذارید شاید با هویج.
مرحله چهارم
برای تهیه سس مخصوص، ماست و سس مایونز را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کرده و با چنگال هم می زنیم تا یکدست شود، سپس یک لیموترش تازه را شسته و برش داده و آب آن را گرفته و به مواد اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود و آبلیمو کاملا جذب مواد شود سپس نمک و فلفل را به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید تا عطر فلفل آزاد شود و در تمام مواد پخش شود.طبق سلیقه و سلیقه شما ، می توانید از مقداری فلفل قرمز استفاده کنید.
مرحله ششم
سپس مخلوط کلم بنفش تفت داده شده و هویج را به سس اضافه کنید و مخلوط کنید سپس شوید را روی سس ریخته و با آن مخلوط کنید.حالا خیار شور را ریز خرد کرده و به مقدار لازم به مواد اضافه کنید تا کاملا مخلوط شوند. سس.
مرحله هفتم
سپس در قابلمه ای مقداری ذرت بریزید و روی آن آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به مدت 5 تا 7 دقیقه ذرت بپزد و نرم شود یا از کنسرو ذرت استفاده کنید و ذرت ها را روی مواد بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله هشتم
حالا سالاد و سس را با قاشق خوب مخلوط کنید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کاملا جذب مواد سالاد شود سپس از یخچال خارج کرده و با قاشق مخلوط کنید سالاد را پخش کنید.
مرحله نهم
سپس سالاد کلم بنفش را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با برگ نعناع و شوید و گردوی آسیاب شده تزیین کنید و برای ناهار یا شام یا به تنهایی به عنوان یک پیش غذای مقوی و سالم برای افراد رژیمی سرو کنید.