آشپزی

طرز تهیه ساندویچ استیک با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ساندویچ استیک را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه ساندویچ استیک

ساندویچ استیک یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و لذیذ است که طعم فوق العاده ای دارد، این ساندویچ خوشمزه که بسیار راحت درست می شود، طرفداران زیادی دارد و برای مواقعی که وقت کافی برای تهیه – مصرف غذا ندارید بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه ساندویچ استیک در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
گوشت گوساله کافی
سیر رنده شده 2 قرص
رزماری تازه 2 ساقه
کره 50 گرم
نمک و زردچوبه کافی
قارچ پخته شده 200 گرم
پیتزا با پنیر به مقدار مورد نظر
پیاز کاراملی شده متوسط 1 قطعه
روغن برای سرخ کردن کافی
پنیر چدار 2 تا 3 برگ
سس مایونز به مقدار مورد نظر
نان ساندویچی تا جایی که لازم است
مواد لازم برای سس مخصوص مقدار مواد
ترشی رنده شده 1 قطعه
سس گوجه 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ساندویچ استیک

مرحله 1: روغن زیتون را به گوشت اضافه کنید

ابتدا مقداری از گوشت گوساله را که شسته اید با پارچه تمیزی خشک کنید، سپس روی آن روغن زیتون بریزید، با دست بمالید تا روغن زیتون کاملا در تمام قسمت های گوشت پخش شود، سطح گوشت را باید با زیتون آغشته کنید. روغن

مرحله دوم: گوشت را کبابی کرده و سیر را به آن اضافه کنید

مقداری نمک روی گوشت بپاشید، مقدار نمک بستگی به ذائقه شما دارد، استیک را چقدر نمک یا کم نمک می خواهید، سپس استیک را در تابه گریل بریزید، سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و در تابه گریل بریزید تا طعم را پخش کنید

مرحله 3: رزماری را به گوشت اضافه کنید و دو طرف آن را گریل کنید

سپس برگ های رزماری تازه را در تابه بریزید، سپس هر طرف گوشت را به مدت 3 دقیقه تفت دهید، وقتی یک طرف گوشت سرخ شد و آماده شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز خوب تفت بخورد، در این صورت گوشت نیم پز است. و کاملا آبدار می شود.

مرحله 4: کره را در تابه ذوب کنید

سپس تابه را از روی حرارت بردارید، استیک را از تابه خارج کرده و به قطعات کوچکتر برش دهید، سپس در تابه دیگری کمی روغن بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود، پس از ذوب شدن کره، استیک ها را برش دهید. در سینی بریزید.

مرحله 5: استیک ها را در کره سرخ کنید و قارچ ها را خرد کنید

سپس استیک ها را در ماهیتابه ای با روغن تفت دهید تا طعم روغن به خورد استیک ها برود، سپس استیک ها را نمک بزنید تا خوشمزه تر شوند، در حین سرخ کردن استیک ها، قارچ هایی که شسته اید را خلالی برش دهید.

مرحله 6: قارچ ها را سرخ کنید

سپس در تابه ای دیگر مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود سپس قارچ ها را در تابه بریزید و روی حرارت زیاد تفت دهید تا آبکی شوند تا رنگ قارچ ها تغییر کند. تیره می شوند، با کمی آبلیمو بریزید و مخلوط کنید.

مرحله هفتم: پنیر پیتزا را به قارچ ها اضافه کنید و پیاز را خرد کنید

در پایان پخت قارچ ها، پنیر پیتزا را روی قارچ ها بریزید، هم بزنید تا مخلوط شوند، پنیر پیتزا آب شود و داخل قارچ ها برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس پیاز را پوست بگیرید. شکل ریز برش دهید.

مرحله هشتم: پیاز را سرخ کنید

سپس در همان ماهیتابه ای که قارچ ها را سرخ کرده اید یا در تابه ای دیگر روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا روشن شود و کمی نمک بزنید و زردچوبه به پیاز.دوباره سرخ کنید.

مرحله 9: پخت نان ساندویچی

وقتی زردچوبه طلایی شد و پیاز کاملا طلایی و کاراملی شد، تابه را از روی حرارت بردارید، اضافه کردن زردچوبه به ذائقه شما بستگی دارد و اختیاری است، سپس نان ساندویچ را از وسط نصف کرده و نان را از دو طرف در تابه تفت دهید.

مرحله 10: سس مایونز و قارچ را روی نان بریزید

در مرحله بعد روی نان ساندویچی مقداری سس مایونز بریزید و با قاشق سس را روی سطح کل نان بمالید سپس با قاشق مقداری از مخلوط قارچ و پنیر را روی نان بریزید و آن را پخش کنید تا سطح نان ساندویچی کاملا با سس قارچ پوشیده شده است.

مرحله یازدهم: استیک و پنیر چدار را در ساندویچ قرار دهید

سپس استیک های ورقه شده را روی سس قارچ داخل ساندویچ قرار دهید، مقدار استیک بستگی به ذائقه شما دارد، سپس چند ورقه پنیر چدار را روی استیک ها قرار دهید، پنیر چدار از حرارت ذوب می شود. استیک کنید و به ساندویچ استیک طعم فوق العاده ای بدهید.

مرحله دوازدهم: سس کارامل را داخل ساندویچ بریزید و ترشی را رنده کنید

سپس مقداری پیاز کاراملی شده روی برش های پنیر ریخته، پیازها را روی تمام قسمت های ساندویچ پخش کنید، سپس تکه نان بعدی را بگذارید تا سس مخصوص استیک درست شود، مقداری خیارشور را روی رنده ریز رنده کنید و در ظرفی بریزید. .

مرحله 13: ترشی، سس کچاپ و سس مایونز را با هم مخلوط کنید

سپس مقداری سس کچاپ به خیارشورها اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند، سپس مقداری سس مایونز روی مخلوط بریزید، هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود تا طعم سس ها گرفته شود.

مرحله چهاردهم: روغن زیتون را به سس اضافه کنید و ساندویچ استیک را سرو کنید

سپس روی سس ها مقداری روغن زیتون بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود سپس سس مخصوص را روی پشته ساندویچ بریزید و این فست فود خوشمزه و پرطرفدار را به عنوان یک غذای سریع با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا