طرز تهیه ساندویچ پنینی گوشت +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ساندویچ پانینی گوشت
ساندویچ پانینی میت لوف یکی از آن ساندویچ های خوشمزه و دلچسبی است که پر کالری است اما برای دیدن آموزش گام به گام کامل آن دلچسب است. طرز تهیه ساندویچ پانینی گوشت برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
گوشت چرخکرده | 200 گرم |
پیاز | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 1 قطعه |
نان باگت | 1 قطعه بزرگ |
نمک، فلفل و پاپریکا | کافی |
پودر سیر و ادویه تنوری | کافی |
مخلوط پودر آویشن و ادویه گوشت | کافی |
مواد لازم برای سس را در آن قرار دهید |
|
شیر نر | ½ فنجان |
کره | 15 گرم |
ارد | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر گودا | 3 برگ |
سیر | 1 قطعه |
مواد لازم برای سس داخل نان |
|
سس مایونز | 1 قاشق غذاخوری |
سس گوجه | 1 قاشق غذاخوری |
خردل | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ساندویچ پانینی گوشت
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ پانینی خوشمزه با گوشت در ابتدای کار گوشت چرخ کرده را داخل تابه ای با روغن می ریزیم و روی اجاق می گذاریم تا رنگ گوشت تغییر کند سپس پیاز را نازک برش می دهیم.
مرحله دوم
وقتی رنگ گوشت تغییر کرد پیاز خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، ادویه تنوری، پودر آویشن و ادویه گوشت به تابه اضافه کنید، سپس تفت دهید تا ادویه ها قهوه ای شوند.
سطح سوم
حالا سس بشامل را درست می کنیم، برای این منظور کره را به همراه آرد در قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره و آرد یکدست شوند، سپس شیر را کم کم به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا سس را مدام هم می زنیم تا کمی غلیظ شود سپس پنیر گودا را به قابلمه اضافه می کنیم تا کاملا آب شود. سپس برای سس داخل نان سس مایونز را با سس کچاپ و خردل مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
سپس مقداری از مخلوط سس را داخل نان باگت می ریزیم و کاملا پهن می کنیم، سپس یک لایه ورقه های گوجه فرنگی را داخل آن می چینیم و روی آن را با مواد گوشتی می پوشانیم. حالا سس بشامل را روی آن بریزید.
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه گریل را حرارت می دهیم تا کاملا داغ شود سپس ساندویچ را داخل آن می گذاریم و دو طرف آن را کاملا می پزیم تا برشته شوند. در آخر یک ساندویچ پانینی گوشت را با نوشیدنی های غیر الکلی سرو می کنیم. نوش جان.