طرز تهیه ساندویچ گوشت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ساندویچ گوشت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه ساندویچ گوشت
ساندویچ گوشت یکی از غذاهای بین المللی ساده و لذیذ است که با دستور پخت و مواد اولیه مختلف می توان آن را تهیه کرد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه ساندویچ گوشت برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت فیله گاو | 400 گرم |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
قارچ | 200 گرم |
تست پنیر برش خورده | کافی |
سس ووسترشر | کافی |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و پودر سیر | کافی |
رزماری، پودر پیاز و پودر آویشن | کافی |
سیر | 3 تا 4 قرص |
طرز تهیه ساندویچ گوشت
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ گوشت رستورانی ابتدا گوشت را به مکعب های مساوی برش می دهیم سپس قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود.
مرحله دوم
حالا گوشت را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا بپزد. سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید و ورقه ای برش دهید. پس از پخته شدن گوشت، پیاز را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.
سطح سوم
در این مرحله رزماری، پودر پیاز، پودر آویشن، فلفل سیاه و پودر سیر را به گوشت اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. سپس شله های سیر را جدا می کنیم و می شوییم و همه را به گوشت اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا به اندازه کافی آب جوش به گوشت اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید سپس گوشت را به مدت 2 تا 3 ساعت در آب جوش بگذارید تا کاملا بپزد. بعد از این مدت گوشت را از آبگوشت خارج کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله گوشت را ریش ریش می کنیم سپس قارچ ها را شسته و خشک می کنیم و ورقه ای برش می دهیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم.
مرحله ششم
حالا به ورقه های قارچ آب لیموترش تازه اضافه می کنیم تا رنگ قارچ سیاه نشود سپس قارچ را داخل تابه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ آب خود را از دست بدهد و کاملا سرخ شود. سپس گوشت را به قارچ اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که نباید گوشت را زیاد سرخ کنید زیرا خشک می شود و آب گوشت خارج می شود. سپس آب گوشت را به همراه سس ورسترشایر به گوشت اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس نمک می زنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله فلفل سیاه و پنیر خرد شده را به گوشت اضافه می کنیم سپس هم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم و می گذاریم پنیر خرد شده آب شود. سپس داخل باگت سس مخصوص میزنیم.
مرحله نهم
در آخر کاهو و گوجه فرنگی خرد شده را داخل نان باگت بریزید سپس مخلوط گوشت را داخل نان بریزید. در آخر ساندویچ گوشت را با سس دلخواه و سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم. نوش جان.
5
2