طرز تهیه سبزی پلو با ماهی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سبزی پلو با ماهی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی
سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای خاص ایرانیان است که معمولاً برای شب نوروز بایرام تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه سبزی پلو با ماهی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سبزی پلو | 300 گرم |
ماهی | 1 قطعه بزرگ |
برنج | 4 لیوان |
سیر | 6 عدد قرص |
پیاز بزرگ | 1 قطعه |
ارد | 5 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | کافی |
آبلیموی تازه | 1 قطعه |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
پودر آویشن و سیر | کافی |
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی
مرحله اول
من آماده می کنم سبزی پلو با ماهی به روش مونتاژی در ابتدای کار پوست پیاز را جدا می کنیم سپس آن را شسته و با رنده ریز رنده می کنیم. سپس پیاز رنده شده را از صافی رد می کنیم و آب اضافی آن را در ظرف مناسبی می ریزیم.
مرحله دوم
حالا پوست سیر را جدا می کنیم سپس با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم و به آب پیاز اضافه می کنیم. سپس آبلیموی تازه، زعفران دم کرده، نمک و فلفل را به مخلوط آب پیاز و سیر اضافه می کنیم و هم می زنیم.
سطح سوم
در این مرحله ماهی را به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس با آب پیاز داخل مخلوط می گذاریم و مواد را روی گوشت ماهی ماساژ می دهیم. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و ماهی را به مدت 1 تا 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرحله چهارم
در این مدت برنج را شسته سپس در ظرفی حاوی آب می ریزیم و 1 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم. سپس اجازه دهید برنج به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در آب بماند تا خیس شود.
مرحله پنجم
در این مرحله سبزی پلو (گشنیز، جعفری، شوید و تره فرنگی) را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی آن کشیده شود. سپس سبزی پلو را روی تخته گوشت گذاشته و ریز خرد می کنیم.
مرحله ششم
حالا بعد از 1 ساعت ظرف مناسبی را از آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم سپس آب را به نقطه جوش می دهیم. سپس برنج را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله هفتم
در این مرحله برنج را داخل قابلمه آب جوش می ریزیم سپس برنج را به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا پخت اولیه آن تمام شود. حالا در 1 دقیقه آخر پخت سبزی پلو را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله هشتم
بعد از این مدت که برنج دور برنج نرم شد و مغز آن کمی چسبناک شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج را در آبکش ریخته و آبکش می کنیم. سپس ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم سپس مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم.
مرحله نهم
در این مرحله مقداری نان را به عنوان ته قابلمه در قابلمه ثابت می کنیم و سبزی پلو را داخل قابلمه می ریزیم سپس در لایه آخر زعفران آب پز شده را روی پلو می ریزیم. سپس درب قابلمه را بپوشانید، سپس آن را بالای قابلمه قرار دهید.
مرحله دهم
حالا شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قابلمه را روی شعله پخش کننده قرار می دهیم سپس برنج را به مدت 45 دقیقه می گذاریم بپزد. سپس یک ماهیتابه مناسب را روی حرارت متوسط قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع می ریزیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله اجازه دهید روغن خوب داغ شود. سپس آرد را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و پودر سیر در ظرف مناسبی بریزید سپس مخلوط کنید تا ادویه ها با آرد مخلوط شده و یکدست شوند.
مرحله دوازدهم
حالا ماهی مزه دار شده را از یخچال بیرون می آوریم، سپس در مخلوط آرد قرار می دهیم و خوب گرد می کنیم تا ماهی در آن پوشانده شود. سپس تکه های ماهی را در تابه می ریزیم و کاملا سرخ می کنیم.
مرحله سیزدهم
در آخر ماهی سرخ شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با دارچین مورد نظر تزئین کنید. بعد از اینکه سبزی پلو خوب پخت، آن را در ظرف دلخواه می چینیم و با ماهی سرو می کنیم. نوش جان.
5
2