آشپزی

طرز تهیه سبزی پلو با میگو بسیار خوشمزه با رسپی ساده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سبزی پلو با میگو

سبزی پلو با میگو به عنوان یکی از خوشمزه ترین و معطرترین غذاهای سنتی شناخته می شود که ترکیبی از طعم ها و عطرهای مطبوع را به ارمغان می آورد. این غذای اصیل و سنتی، ترکیبی از برنج معطر، سبزیجات معطر و میگوی تازه و آبدار، طرفداران بسیاری را به خود جذب می کند.

برای تهیه سبزی پلو با میگو ابتدا میگوها را بشویید و با سیر و پیاز رنده شده، ادویه، آبلیمو، روغن زیتون و زعفران خوابانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس میگوها را در کره تفت دهید تا طلایی شوند. برنج را خیس کرده و بعد از پخت آبکش می کنند. کف ظرف را با کمی روغن در تابه ای قرار دهید سپس یک لایه برنج، سبزی پلو، دارچین و میگو را اضافه کنید و لایه بندی را تکرار کنید. 40 دقیقه بجوشانید و در آخر با کمی کره یا روغن تزیین کنید و بنوشید.

عناصر اندازه ی
سبزی پلو 200 گرم
برنج 2 لیوان
میگو 350 گرم
پیاز 1 قطعه
لیمو ترش 1 قطعه
سیر 2 قرص
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز غلیظ کافی
نمک، فلفل، فلفل سیاه، دارچین کافی

طرز تهیه سبزی پلو با میگو

مرحله 1: میگو را آماده کنید

ابتدا میگوها را با دقت بشویید و سپس میگوها را در ظرف مناسبی بریزید. سیر و پیاز را پوست گرفته و رنده کنید و به کاسه اضافه کنید. در این مرحله مقداری ادویه، آبلیمو، روغن زیتون و زعفران خیس خورده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم میگو برود.

مرحله 2: میگو را سرخ کنید

بعد از مرینیت شدن، حدود 40 گرم کره را در تابه بریزید و بگذارید کاملا آب شود. میگوها را به همراه پیاز رنده شده و کمی مایع ماریناد داخل ماهیتابه ریخته و تفت می دهیم تا آب میگوها کاملا تبخیر شود و میگوها خوب سرخ شوند. این مرحله نباید بیش از 7 دقیقه طول بکشد تا از لاستیک شدن میگو جلوگیری شود.

مرحله 3: پختن برنج

برنج را از قبل با کمی نمک خیس کرده و روی اجاق می گذاریم تا بجوشد. سپس برنج را آبکش کنید تا با بقیه مواد آماده شود.

مرحله 4: آماده سازی ظرف دم

در ظرف مناسبی روغن بریزید و بگذارید کاملا داغ شود. سپس رویه های مورد علاقه خود، اعم از نان، سیب زمینی یا حتی کاغذ روغنی را برای سلامتی بیشتر، در کف قابلمه قرار دهید.

مرحله 5: برنج و میگو را سفارش دهید

یک لایه برنج نیم پز ته قابلمه قرار می گیرد. سپس مقداری سبزی پلو، مقداری دارچین برای طعم بهتر و یک لایه میگوی سرخ شده اضافه کنید (می توانید میگو را جداگانه روی برنج هم سرو کنید). این روند را تا زمانی که مواد شما تمام شود ادامه دهید.

مرحله ششم: پخت سبزی پلو با میگو

بعد از اتمام لایه بندی، در قابلمه را با درب محکم ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید. برنج و میگو را باید 40 دقیقه بجوشانید تا کاملا پخته و آماده سرو شوند.

مرحله 7: آماده شدن برای سرو

در ده دقیقه آخر پخت، کمی کره یا روغن به سطح برنج اضافه کنید تا طعم آن بیشتر شود. بعد از تمام شدن زمان پخت سبزی پلو با میگو آماده است. به آرامی هم بزنید و در ظرف دلخواه سرو کنید. نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا