طرز تهیه سس قارچ رستورانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سس قارچ رستورانی
سس قارچ یکی از انواع سس فست فود خوشمزه و پر کالری است که با انواع غذاهای فست فود سرو می شود برای مشاهده آموزش کامل مرحله به مرحله طرز تهیه سس قارچ رستورانی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای تهیه سس قارچ | |
قارچ | 300 گرم |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمسان | 2 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | ½ فنجان |
شیر نر | 1 فنجان |
جعفری | 1 دسته کوچک |
سس خردل (اختیاری) | 1 قاشق چایخوری |
سیر | 1 قرص |
نمک و فلفل | کافی |
آویشن | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه سس قارچ رستورانی
مرحله اول
برای تهیه سس قارچ رستورانی خوشمزه ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و پوست نازک قارچ ها را جدا کنید. بعد از اینکه آب اضافی قارچ ها کاملا کشیده شد، آنها را به صورت ورقه های نازک و یکدست برش دهید.
مرحله دوم
در این مرحله کره را به همراه روغن در ظرف مناسبی می ریزیم سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره کاملا آب شود. سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد.
سطح سوم
حالا کمی نمک و فلفل به قارچ ها اضافه کنید و تفت دهید تا سیر و ادویه ها یکدست شوند. سپس قارچ ها را به تابه اضافه می کنیم و به مدت 5-6 دقیقه روی حرارت زیاد تفت می دهیم تا قارچ ها نریزند و سرخ شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله حرارت زیر ماهیتابه را کم می کنیم سپس شیر را به همراه خامه و کمی نمک و فلفل و آویشن به تابه اضافه می کنیم و مدام مواد را هم می زنیم تا یکدست شوند و سس به غلظت دلخواه برسد.
مرحله پنجم
پس از غلیظ شدن سس، پنیر پارمزان را اضافه کرده و کمی هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید. در آخر جعفری را ریز خرد کرده و روی سس پخش کنید.
مرحله ششم
نکته ای که باید در مورد این سس خوشمزه رعایت کنید این است که در صورت تمایل می توانید خامه را حذف کنید. البته افزودن خامه به سس قارچ علاوه بر غلیظ تر شدن طعم سس را بهتر می کند.