آشپزی

طرز تهیه سس چیلی با طعمی دلنشین در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

نحوه تهیه آن سس فلفل

سس فلفل قرمز یکی از سس های خوش طعم و لذیذی است که تهیه آن بسیار آسان است، این سس فلفلی خوشمزه را می توانید به روش های مختلف درست کنید و به عنوان چاشنی غذاهای سرخ شده از آن استفاده کنید، این سس کاملا تند طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سس فلفل به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
فلفل تند 6 عدد
سرکه 125 میلی لیتر یا نصف فنجان
اب 125 میلی لیتر
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر پیاز 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
قند 3 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
نعناع تازه برای تزئین کافی

طرز تهیه سس فلفل قرمز

مرحله 1: فلفل ها را بشویید و خشک کنید

ابتدا فلفل ها را بشویید سپس روی پارچه قرار دهید و سپس به مدت 5 روز در دمای اتاق در معرض نور خورشید قرار دهید تا نیمه خشک و رنگ آنها از سبز به قرمز و آماده استفاده شود.

مرحله 2: فلفل ها را به قطعات کوچک برش دهید

بعد از این مدت فلفل های رنگ شده و قرمز شده را روی سطح صافی قرار دهید، انتهای آن را با چاقوی تیز ببرید، سپس فلفل ها را به قطعات کوچک برش دهید و در مخلوط کن بریزید تا راحت تر مخلوط و پودر شوند.

مرحله 3: ادویه ها را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید

سپس ادویه هایی را که شامل پودر سیر، پودر پیاز، پودر نارگیل و نمک است روی فلفل ها بریزید سپس خوب مخلوط کنید تا عطر ادویه ها پخش شود و فلفل ها کاملا پودر شوند، می توانید مقدار ادویه ها را به سلیقه و ذائقه خود افزایش دهید. کمتر بریزید.

مرحله 4: سرکه و آب را به مخلوط اضافه کنید

سپس مقداری سرکه به مخلوط مواد بریزید، مقداری آب اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا سرکه کاملا با مواد مخلوط شود و بافت تقریبا یکنواخت شود، سپس مواد را در مخلوط کن یا همزن مخلوط کنید. .

مرحله 5: نشاسته را در آب مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید

سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند، سپس مقداری نشاسته را داخل قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خوب مخلوط شود، ذرات نشاسته باید به صورت گلوله در آب باشد. آنها باقی نمی مانند و کاملا یکنواخت می شوند.

مرحله 6: مخلوط نشاسته را به مخلوط مواد اضافه کنید

وقتی سس روی حرارت متوسط ​​شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید، مخلوط نشاسته را اضافه کنید، هم بزنید تا خوب ترکیب شود، بگذارید همه مواد با هم به مدت 5 دقیقه بجوشد و سس کم کم غلیظ و غلیظ شود.

مرحله 7: بعد از اینکه به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید

وقتی سس به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا از دمای اولیه به دمای اتاق کمی خنک شود.

مرحله هشتم: سس چیلی را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال نگهداری کنید

وقتی سس فلفلی کاملاً خنک شد آن را در ظرف شیشه‌ای بریزید و درب آن را محکم ببندید سپس آن را در یخچال بگذارید و به مدت طولانی نگهداری کنید سپس هنگام استفاده مقداری سس فلفل قرمز را در ظرف مناسب بریزید. .

مرحله نهم: سس چیلی را تزئین کرده و سرو کنید

برای تزیین سس چیلی می توانید از چند برگ نعناع تازه شسته و خشک شده استفاده کنید و روی سس قرار دهید سپس از سس چیلی به عنوان چاشنی مناسب برای سرو غذاهای دریایی، سرخ کردنی، فست فود و دست فود استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا