طرز تهیه سس چیلی با طعمی دلنشین در سال ۱۴۰۳
نحوه تهیه آن سس فلفل
سس فلفل قرمز یکی از سس های خوش طعم و لذیذی است که تهیه آن بسیار آسان است، این سس فلفلی خوشمزه را می توانید به روش های مختلف درست کنید و به عنوان چاشنی غذاهای سرخ شده از آن استفاده کنید، این سس کاملا تند طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سس فلفل به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
فلفل تند | 6 عدد |
سرکه | 125 میلی لیتر یا نصف فنجان |
اب | 125 میلی لیتر |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
قند | 3 قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل | 2 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
نعناع تازه برای تزئین | کافی |
طرز تهیه سس فلفل قرمز
مرحله 1: فلفل ها را بشویید و خشک کنید
ابتدا فلفل ها را بشویید سپس روی پارچه قرار دهید و سپس به مدت 5 روز در دمای اتاق در معرض نور خورشید قرار دهید تا نیمه خشک و رنگ آنها از سبز به قرمز و آماده استفاده شود.
مرحله 2: فلفل ها را به قطعات کوچک برش دهید
بعد از این مدت فلفل های رنگ شده و قرمز شده را روی سطح صافی قرار دهید، انتهای آن را با چاقوی تیز ببرید، سپس فلفل ها را به قطعات کوچک برش دهید و در مخلوط کن بریزید تا راحت تر مخلوط و پودر شوند.
مرحله 3: ادویه ها را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید
سپس ادویه هایی را که شامل پودر سیر، پودر پیاز، پودر نارگیل و نمک است روی فلفل ها بریزید سپس خوب مخلوط کنید تا عطر ادویه ها پخش شود و فلفل ها کاملا پودر شوند، می توانید مقدار ادویه ها را به سلیقه و ذائقه خود افزایش دهید. کمتر بریزید.
مرحله 4: سرکه و آب را به مخلوط اضافه کنید
سپس مقداری سرکه به مخلوط مواد بریزید، مقداری آب اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا سرکه کاملا با مواد مخلوط شود و بافت تقریبا یکنواخت شود، سپس مواد را در مخلوط کن یا همزن مخلوط کنید. .
مرحله 5: نشاسته را در آب مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند، سپس مقداری نشاسته را داخل قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خوب مخلوط شود، ذرات نشاسته باید به صورت گلوله در آب باشد. آنها باقی نمی مانند و کاملا یکنواخت می شوند.
مرحله 6: مخلوط نشاسته را به مخلوط مواد اضافه کنید
وقتی سس روی حرارت متوسط شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید، مخلوط نشاسته را اضافه کنید، هم بزنید تا خوب ترکیب شود، بگذارید همه مواد با هم به مدت 5 دقیقه بجوشد و سس کم کم غلیظ و غلیظ شود.
مرحله 7: بعد از اینکه به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید
وقتی سس به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا از دمای اولیه به دمای اتاق کمی خنک شود.
مرحله هشتم: سس چیلی را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال نگهداری کنید
وقتی سس فلفلی کاملاً خنک شد آن را در ظرف شیشهای بریزید و درب آن را محکم ببندید سپس آن را در یخچال بگذارید و به مدت طولانی نگهداری کنید سپس هنگام استفاده مقداری سس فلفل قرمز را در ظرف مناسب بریزید. .
مرحله نهم: سس چیلی را تزئین کرده و سرو کنید
برای تزیین سس چیلی می توانید از چند برگ نعناع تازه شسته و خشک شده استفاده کنید و روی سس قرار دهید سپس از سس چیلی به عنوان چاشنی مناسب برای سرو غذاهای دریایی، سرخ کردنی، فست فود و دست فود استفاده کنید.