طرز تهیه سس کارامل با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سس کارامل را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سس کارامل
برای تهیه سس کارامل ابتدا شکر را در تابه یا قابلمه ای استیل بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کم کم آب شود. مراقب باشید شکر نسوزد و وقتی شکر کاملا آب شد و طلایی شد به آرامی و سریع خامه داغ شده را اضافه کنید. با همزن دستی هم بزنید تا خامه و شکر کاملا با هم ترکیب شوند. سپس کره را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود. در مرحله بعد وانیل و مقداری نمک اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کارامل را از صافی رد کنید و در ظرف دیگری بریزید. اجازه دهید کارامل به دمای محیط برسد و سپس آن را در ظرف های شیشه ای بریزید و محکم ببندید. برای دستورالعمل های گام به گام کامل طرز تهیه سس کارامل برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای سس کارامل | |
شکر دانه ریز | 100 گرم |
کرم رنگ | 200 گرم |
کره | 20 گرم |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
نمک | 1 پنس |
طرز تهیه سس کارامل
مرحله اول
به طرز تهیه سس کارامل ابتدا شکر را داخل تابه یا قابلمه ترجیحاً استیل بریزید، یادتان باشد اندازه تابه یا قابلمه را با توجه به شکر انتخاب کنید تا شکر کاملا سطح آن را بپوشاند و صاف و یکدست شود سپس قابلمه را روی آن قرار دهید. یک حرارت کم
مرحله دوم
تابه را روی شعله ای قرار دهید که سطح زیر قابلمه را کاملا بپوشاند و حرارت شعله در وسط قابلمه یا تابه متمرکز نشود. شکر را اصلا هم نزنید و بگذارید خودش با حرارت ملایم آب شود فقط مواظب باشید شکر نسوزد.
سطح سوم
وقتی شکر شروع به آب شدن کرد، هر از چند گاهی در قابلمه را بچرخانید تا شکر خوب و یکنواخت گرم شود و به آرامی آب شود، وقتی شکر کاملا آب شد و رنگ آن کمی طلایی شد، خامه ای را که حرارت داده اید را به آرامی اما سریع اضافه کنید.
مرحله چهارم
دقت کنید که خامه فقط حرارت داده شود و به هیچ وجه نجوشد پس از افزودن خامه به شکر مدام با همزن دستی هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند خامه نباید سرد باشد چون سردی خامه است. باعث سفت شدن شکر می شود
مرحله پنجم
وقتی خامه رو اضافه میکنید مواد شروع به کف کردن و جوشیدن میکنه که کاملا طبیعیه و در این مرحله مواد کمی غلیظ میشه پس باید مدام هم بزنید تا نچسبه و نسوزه و بعد اضافه کنید کمی روغن به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله ششم
وقتی کره ذوب شد و کاملا با مواد مخلوط شد، سپس مقداری وانیل به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم تا عطر وانیل به مواد نفوذ کند، سپس مقداری نمک روی مواد می پاشیم و هم می زنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم.
مرحله هفتم
سپس کارامل را از صافی رد کنید و در ظرف دیگری بریزید تا اگر قطعات سفت داخل کارامل بود از آن جدا شوند سپس کارامل را در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس در ظرف شیشه ای بریزید. و آن را محکم ببندید.
مرحله هشتم
سپس شیشه کارامل را در یخچال بگذارید و به مدت طولانی نگهداری کنید، سپس وقتی از سس کارامل استفاده کردید مقداری از آن را خارج کرده و برای تزیین شیرینی و کیک و انواع دسرهای خوشمزه استفاده کنید.
5
2