طرز تهیه سس کچاپ ساده +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سس کچاپ ساده
سس کچاپ یکی از پرطرفدارترین سس های دنیاست که معمولا با فست فود سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سس کچاپ ساده برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای سس کچاپ | |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
اب | 1 فنجان |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه | ⅓ شیشه |
قند | 3 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
پودر پیاز | 2 قاشق مرباخوری |
پودر سیر | 2 قاشق مرباخوری |
پودر فلفل سیاه | 1 قاشق مرباخوری |
نمک، فلفل، فلفل قرمز | کافی |
طرز تهیه سس کچاپ ساده
مرحله اول
برای تهیه سس سس کچاپ خوشمزه ابتدا قابلمه مناسبی را انتخاب می کنیم سپس آب و نشاسته ذرت را در قابلمه مناسبی ریخته و هم می زنیم تا مخلوط شوند و نشاسته در آب حل شود.
مرحله دوم
حالا که تمام نشاسته ذرت در آب حل شد، پودر پیاز را به همراه پودر سیر، پودر فلفل قرمز، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک به قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ادویه ها با بقیه مواد یکدست شوند. .
سطح سوم
در این مرحله شکر و سرکه را به همراه پوره گوجه فرنگی به مخلوط نشاسته ذرت اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا پوره گوجه فرنگی و شکر با هم ترکیب شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا بعد از 5 دقیقه کره مایع را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس از کناره های قابلمه بجوشد. سپس وقتی سس کچاپ به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت برمی داریم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه دهید سس در دمای اتاق خنک شود سپس ظرف مناسبی را انتخاب کرده و آن را استریل کنید. حالا با استفاده از قیف سس را داخل شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید.
مرحله ششم
در آخر شیشه سس را داخل یخچال می گذاریم و اجازه می دهیم سس به مدت 24 ساعت در یخچال بماند تا سفت شود. این سس را می توانید به مدت 1 ماه در یخچال نگهداری کنید. نوش جان.