طرز تهیه سنگ سیر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سنگ سیر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سیر حبه ای
سنگسیر یکی از غذاهای ساده و لذیذ کردی است که از ترکیب برنج، مرغ و سبزیجات درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سیر حبه ای برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 200 گرم |
پیاز | 1 قطعه |
آرد سوخاری | 2 قاشق غذاخوری |
هویج | 2 عدد |
لوبیا سبز | 1 فنجان |
لوبیا چیتی | ½ فنجان |
برنج | 3 لیوان |
سیب زمینیها | 2 عدد |
سبزی کاکوتی | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه، فلفل قرمز و پودر سیر | کافی |
طرز تهیه سیر حبه ای
مرحله اول
برای تهیه پلو کردی ابتدا سینه مرغ را ریز خرد کرده و در چرخ گوشت قرار می دهیم سپس در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. سپس فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را می شوییم.
مرحله دوم
حالا پیاز را به 4 قسمت تقسیم می کنیم سپس در چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم سپس به سینه مرغ چرخ کرده اضافه می کنیم. سپس پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز و پودر سیر را به مرغ اضافه می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله مرغ چرخ کرده را ورز می دهیم تا مواد مخلوط و یکدست شود سپس روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم. سپس لوبیا چیتی را بشویید تا گرد و غبار آن پاک شود.
مرحله چهارم
حالا برای سرعت بخشیدن به کار، لوبیا چیتی ها را در زودپز ریخته و مقداری آب به آن اضافه می کنیم، سپس درب زودپز را می بندیم و روی اجاق می گذاریم، سپس اجازه می دهیم لوبیا چیتی ها در زودپز بپزند. در حال پختن است
مرحله پنجم
در این مرحله بعد از این مدت لوبیا چیتی را در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. در مرحله بعد لوبیا سبز و هویج را می شوییم سپس لوبیا سبز را به اندازه دلخواه برش می دهیم و پوست هویج را جدا می کنیم سپس نگینی خرد می کنیم.
مرحله ششم
حالا یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس لوبیا چیتی را به همراه لوبیا سبز و هویج و سبزی کاکوتی در قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم سپس 3-4 لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سبزی ها 30 دقیقه بپزند.
مرحله هفتم
در این مرحله سبزیجات را نمک زده و هم بزنید. در این مدت مخلوط مرغ را از یخچال خارج کرده سپس از مواد جدا کرده و به شکل پتی درآورید سپس در تابه مناسب سرخ کنید.
مرحله هشتم
حالا کوفته های سرخ شده را به سبزیجات اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد به مدت 20 دقیقه بجوشد. سپس پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و می شوییم سپس به قطعات متوسط برش می دهیم.
مرحله نهم
در این مرحله بعد از 20 دقیقه سیب زمینی ها را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید سپس اجازه دهید سیب زمینی ها با سبزیجات به مدت 10 دقیقه بپزند. سپس برنج را شسته و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دهم
حالا می گذاریم آب اضافی برنج و سبزی تبخیر شود سپس آنها را روی حرارت ملایم روی شعله پخش کننده قرار می دهیم و درب قابلمه را با بخارپز می بندیم سپس روی قابلمه می گذاریم و قابلمه را روی شعله پخش می گذاریم.
مرحله یازدهم
سرگرمی روز اجازه دهید برنج 30 تا 45 دقیقه دم بکشد. سپس بعد از گذشت این مدت قابلمه را از روی حرارت برداشته و سیر پلو را با سنگ در ظرف مورد نظر می ریزیم و با ماست سیر سرو می کنیم. نوش جان.
5
2