آشپزی

طرز تهیه سوفله بادمجان +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سوفله بادمجان

سوفله بادمجان یکی از غذاهای لذیذ و جشن است که می توانید با دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سوفله بادمجان برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بادمجان 2 کیلوگرم
گوشت چرخکرده 500 گرم
پیاز 1 قطعه بزرگ
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیتزا با پنیر 100 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
مواد لازم برای سس را در آن قرار دهید
کره 50 گرم
شیر نر 1 فنجان
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه سوفله بادمجان

مرحله اول

برای تهیه سوفله بادمجان خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس بادمجان ها را می شوییم و پوست آن ها را جدا می کنیم و به صورت ورقه ای برش می دهیم.

مرحله دوم

حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید سپس اجازه دهید روغن خوب داغ شود. سپس برش های بادمجان را در تابه می ریزیم و دو طرف آن ها را کاملا سرخ می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله بادمجان های سرخ شده را از تابه خارج کرده و روی دستمال مخصوصی که روغن را جذب می کند بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود. حالا پیاز را نگینی خرد کنید سپس یک تابه جداگانه روی اجاق بگذارید.

مرحله چهارم

سپس کمی روغن مایع به ماهیتابه اضافه می کنیم سپس پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. وقتی پیاز سرخ شد، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت سرخ شود.

مرحله پنجم

حالا رب گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رب گوجه فرنگی و ادویه ها کاملا سرخ شوند. وقتی گوشت کاملا پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله ششم

در این مرحله به تهیه سس بشامل می پردازیم که قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره آب شود سپس آرد را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله هفتم

وقتی بوی خامی آرد کاملا از بین رفت شیر ​​را کم کم به قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله های آرد داخل شیر باز شوند. حالا سس را مدام هم می زنیم تا به قوام فرنی برسد.

مرحله هشتم

بعد از اینکه سس به غلظت دلخواه رسید خامه را به همراه مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم.

مرحله نهم

حالا یک لایه از بادمجان های سرخ شده را کنار هم در بشقاب بگذارید سپس مقداری از مواد گوشتی را روی بادمجان ها بمالید. سپس مقداری از سس بشامل را روی گوشت بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.

مرحله دهم

به همین ترتیب ادامه می دهیم تا محصول تمام شود سپس لایه آخر را با مقدار زیادی پنیر پیتزا می پوشانیم. برای زیباتر شدن سوفله، فلفل را حلقه حلقه کرده و روی پنیر پیتزا قرار دهید.

مرحله یازدهم

در این مرحله ظرف را در طبقه وسط فر قرار دهید و سوفله را به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر پیتزا کاملا آب شود. بعد از این مدت 5 دقیقه گریل را روشن می کنیم تا پنیر پیتزا طلایی و خوش رنگ شود. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا