آشپزی

طرز تهیه سوپ سیب زمینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سوپ سیب زمینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

سوپ سیب زمینی یکی از سوپ های بین المللی خوشمزه و ساده است که برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله ده ها دستور پخت مختلف دارد. طرز تهیه سوپ سیب زمینی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
پیاز 1 قطعه
هویج 2 عدد
سیر 3 قرص
سیب زمینیها 8 عدد
سوپ مرغ 4 فنجان
کره 3 قاشق غذاخوری
ارد 3 قاشق غذاخوری
شیر پر چرب 2 فنجان
خامه صبحانه (اختیاری) 100 گرم
ترخون خشک 1 قاشق چایخوری
جعفری یا گشنیز ⅓ فنجان

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه سوپ سیب زمینی خوشمزه ابتدا هویج را بشویید سپس پوست آن را جدا کرده و با رنده درشت رنده کنید. سپس فلس های پیاز را برداشته و شسته و ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله در قابلمه مناسبی کمی روغن مایع اضافه می کنیم سپس روی اجاق می گذاریم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم. سپس پیاز را تفت می دهیم تا روشن و شیشه ای شود. سپس هویج رنده شده را اضافه می کنیم.

سطح سوم

حالا هویج را به مدت 15 دقیقه تفت دهید. سپس شله های سیر را جدا می کنیم، سپس آن را ریز رنده می کنیم و در قابلمه می گذاریم و خوب تفت می دهیم تا عطر سیر از آن خارج شود. سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم.

مرحله چهارم

در این مرحله سیب زمینی ها را شسته و به قطعات درشت خرد می کنیم و سپس به همراه هویج به قابلمه اضافه می کنیم. در مرحله بعد آب مرغ را داخل قابلمه بریزید سپس اجازه دهید سیب زمینی ها بپزند و نرم شوند.

مرحله پنجم

حالا که سیب زمینی ها کاملا پخته شده، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس مواد را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و هم بزنید تا پوره شود. سپس پوره را دوباره داخل قابلمه برمی گردانیم.

مرحله ششم

در این مرحله شیر را داخل قابلمه می ریزیم و قابلمه را روی اجاق می گذاریم. سپس کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود سپس آرد را داخل تابه بریزید.

مرحله هفتم

حالا آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس داخل آش می ریزیم و هم می زنیم. بعد جعفری و گشنیز را می شوییم و در آبکش می ریزیم و می گذاریم آب اضافی آن کشیده شود.

مرحله هشتم

در این مرحله روی تخته گوشت جعفری و گشنیز می ریزیم سپس آن را ریز خرد می کنیم و همراه با ترخون خشک به آش اضافه می کنیم. سپس سوپ را هم می زنیم و اجازه می دهیم عطر سبزیجات داخل سوپ باز شود.

مرحله نهم

حالا بسته به ذائقه خامه صبحانه را داخل کاسه بریزید سپس مقداری سوپ روی خامه صبحانه بریزید و هم بزنید تا خامه به دمای سوپ برسد. سپس خامه را داخل سوپ بریزید و هم بزنید.

مرحله دهم

در آخر سوپ سیب زمینی را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید و با جعفری و لیموترش تازه تزئین کنید. در آخر سوپ سیب زمینی را با نان تازه سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا