طرز تهیه سوپ مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سوپ مرغ
مسلماً سوپ ها متنوع ترین دستور العمل های غذایی هستند و این بدان معناست که می توانید هر بار با طعمی جدید خلاق شوید. یکی از پرطرفدارترین سوپ ها سوپ مرغ زعفرانی است که می توان آن را یک قهرمان سلامتی دانست. در روزهای سرد زمستان یا زمانی که سرما می خوریم، این سوپ خوشمزه به کمک ما می آید. سوپ مرغ زعفرانی به طرز عجیبی با کام ایرانیان می آید و به راحتی می توانید آن را با هر سلیقه ای درست کنید. چه به عنوان یک شام سبک و چه یک پیش غذا، این سوپ خوشمزه همیشه باعث افتخار شما خواهد بود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ مرغ با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
قرص مرغ | 1 قطعه |
جعفری تازه | 4 قاشق غذاخوری |
آب مرغ | 2 لیوان |
نخود پخته شده | 1 فنجان |
هویج | 2 عدد |
سیب زمینیها | 2 عدد |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
فلفل | 1 قطعه |
زعفران آب پز | 3 قاشق غذاخوری |
زردچوبه، نمک و فلفل | تا جایی که لازم است |
طرز تهیه سوپ مرغ
مرحله اول
برای تهیه سوپ مرغ ابتدا پیاز را خوب بشویید و سپس خلال کنید. اصولاً در تمام سوپ هایی که در دستور پخت پیاز را خرد کرده اند، می توانید به جای اضافه کردن خام به سوپ، ابتدا آن را کمی تفت دهید.
مرحله دوم
خانم های شاغل و کسانی که می خواهند خیلی سریع سوپ مرغ خوشمزه درست کنند می توانند از یک قاشق پیاز سرخ شده مخلوط با آب و سبزیجات مختلف استفاده کنند و از نتیجه شگفت زده شوند.
سطح سوم
در این مرحله پیاز خرد شده را در قابلمه کمی تفت دهید. استفاده از روغن برای سرخ کردن ضروری نیست و بهتر است با کره یا روغن سرخ شود. در آخر مقداری زردچوبه اضافه کنید و نصف پیاز را کنار بگذارید.
مرحله چهارم
هویج را با دقت بشویید و حتما با پوست کن کاملا تمیز کنید. سپس روی تخته آشپزخانه آن را به قطعات هم اندازه برش دهید. هویج را می توانید ورقه ای یا ریز خرد کنید اما خوب است که خیلی ریز نباشد. سبزیجات باید در این دستور غذایی مشخص شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله هویج ها را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید. به هیچ وجه نمک اضافه نکنید. حالا مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و سیب زمینی شیرین خرد شده را به همراه فلفل خرد شده به قابلمه اضافه کنید.
مرحله ششم
دقت کنید که از آب جوش استفاده کنید و بعد از برش سیب زمینی ها را آبکش کنید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود و سوپ شما کدر نشود. باید بگذاریم هویج و سیب زمینی و فلفل با هم روی حرارت متوسط بپزند.
مرحله هفتم
آب مرغ و پوره گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید. با مواد به جوش بیاورید. بهتر است از آب مرغ تازه استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید پوره گوجه فرنگی را از این دستور حذف کنید. در این مرحله مقداری از سوپ را میل کنید.
مرحله هشتم
اگر دستورالعمل ها را رعایت کردید، سوپ شما نباید شور باشد. در صورت تمایل می توانید یک تکه مرغ و مقداری مرغ آب پز به سوپ اضافه کنید. این باعث می شود سوپ خوشمزه تر و غلیظ تر شود.
مرحله نهم
به طور کلی در بیشتر غذاهایی که از ناگت مرغ استفاده می شود، نمک باید کم اضافه شود زیرا ناگت مرغ حاوی نمک است. یک فنجان نخود پخته شده به سوپ اضافه کنید. سوپ را به آرامی هم بزنید و بقیه پیازچه را به آن اضافه کنید.
مرحله دهم
اگر از نخود فرنگی کنسرو شده استفاده می کنید حتما آبکش کنید تا نمک اضافی آن گرفته شود و سوپ زیاد شور نشود. در این مرحله می توانید جعفری تازه ریز خرد شده را به سوپ اضافه کنید.
مرحله یازدهم
در آخر برای خوش طعم شدن آن، چند قاشق زعفران آب پز شده را به سوپ اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. سوپ شما آماده است. نوش جان! بهتر است این سوپ را به صورت پوره در نیاورید و طبق این دستور، سبزی ها کاملا مشخص باشند.