آشپزی

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سیب زمینی شکم پر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر

سیب زمینی شکم پر یکی از غذاهای ساده بین المللی است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سیب زمینی شکم پر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سیب زمینیها 4 عدد بزرگ
پیاز 1 قطعه
فلفل 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 قرص
هویج 4 قاشق غذاخوری
سینه مرغ 100 گرم
پیتزا با پنیر کافی
فلفل سیاه، نمک، زردچوبه و پودر آویشن کافی

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر

مرحله اول

من آماده می کنم پوره سیب زمینی در ابتدای کار سینه مرغ را در قابلمه مناسبی می ریزیم سپس به اندازه ای آب می ریزیم که روی سینه مرغ را بپوشاند و مقداری نمک و زردچوبه داخل قابلمه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط ​​می گذاریم سپس سینه های مرغ را در آب در حال جوش می گذاریم تا کاملا بپزند. سپس سیب زمینی ها را می شوییم سپس در قابلمه ای جداگانه می گذاریم و به اندازه کافی آب اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم و سیب زمینی ها را به مدت 30 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا نیم پز شوند. سپس بعد از گذشت این مدت سیب زمینی ها را از قابلمه خارج کرده و به 2 قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله چهارم

حالا داخل سیب زمینی را با قاشق خالی می کنیم و له می کنیم تا پوره شود. سپس سینه مرغ را از قابلمه خارج کرده و به قطعات کوچک برش می دهیم. سپس پیاز و سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله هویج را شسته سپس پوست آن را جدا کرده و به قطعات کوچک برش می دهیم. بعد فلفل را می شوییم و دانه ها را جدا می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز روشن شود و شیشه ای شود. سپس سیر را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. سپس هویج را به همراه فلفل به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی فلفل از بین برود سپس سینه مرغ را به آن اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا پوره سیب زمینی را به مواد متوسط ​​اضافه کنید و هم بزنید سپس فلفل سیاه، نمک، زردچوبه و پودر آویشن را به مواد متوسط ​​اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی ادویه ها کاملا سرخ شود.

مرحله نهم

در این مرحله فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. بعد مواد میانی را از روی حرارت برداشته سپس پشت سیب زمینی ها را با کمی روغن مایع میمالیم.

مرحله دهم

حالا مقداری از مواد متوسط ​​را داخل سیب زمینی ها بریزید تا پر شوند سپس روی آن ها را با پنیر پیتزا بپوشانید. سپس سینی را با کاغذ پخت بپوشانید و سیب زمینی ها را در سینی بچینید.

مرحله یازدهم

در این مرحله سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس سیب زمینی های پر شده را به مدت 20 دقیقه در فر می گذاریم تا پخته شوند. بعد از این مدت در صورت نیاز گریل را روشن می کنیم.

مرحله دوازدهم

در آخر اجازه دهید پنیر پیتزای پخته شده طلایی و رنگارنگ شود. سپس سیب زمینی های شکم پر را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم و با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا