طرز تهیه شامی لبنانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه شام لبنانی
شام لبنانی یکی از غذاهای پرطرفدار در لبنان است که با ذائقه ما ایرانی ها همخوانی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شام لبنانی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 400 گرم |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
سیر | 1 قرص |
جعفری | 1 قاشق غذاخوری |
گشنیز | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | 1 قاشق غذاخوری |
پودر گشنیز و پاپریکا | کافی |
زردچوبه و کره | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه شام لبنانی
مرحله اول
برای تهیه یک شام لذیذ و خاص لبنانی ابتدا سیر و پیاز را رنده می کنیم سپس با دست از آب اضافی آن می کوبیم. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه سیر و پیاز رنده شده در ظرفی جادار قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله جعفری و گشنیز را نگینی خرد کرده و روی آنها را با زعفران بپوشانید و مقداری پودر تخم گشنیز، پاپریکا، زردچوبه، نمک و فلفل را به کاسه اضافه کنید سپس مواد را خوب مخلوط کنید.
سطح سوم
وقتی سس خوب مخلوط شد، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مواد با هم مخلوط شوند. بعد از یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله ظرف مناسبی را روی اجاق می گذاریم سپس کمی روغن اضافه می کنیم. بعد از اینکه روغن خوب داغ شد به اندازه یک نارنگی بردارید و به شکل گرد یا بیضی در آورید.
مرحله پنجم
سپس با کف دست فشار می دهیم تا قطرش کم شود. سپس شام تمام شده را در روغن داغ می گذاریم تا سرخ شود. بعد از اینکه یک طرف شمیس ها خوب سرخ شد، آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
مرحله ششم
در این مرحله شمیس های سرخ شده را در توری فلزی یا روی پارچه می چینیم تا چربی اضافی آن گرفته شود سپس در ظرف دلخواه خود می چینیم و با نان یا برنج به دلخواه سرو می کنیم.