طرز تهیه شامی هویج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شامی هویج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شام هویج
شام هویج یکی از انواع غذاهای لذیذ و لذیذ است که منشا آن شهر اصفهان است، این غذای خوشمزه بسیار راحت و سریع تهیه می شود و بافتی نرم و لطیف دارد، شام هویج را می توانید به روش های مختلف درست کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه شام هویج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
گوشت چرخکرده | 300 گرم |
هویج | 3 عدد |
سیل زمینی | 1 قطعه |
پیاز | 1 قطعه |
آرد نخودچی | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه | کافی |
مواد لازم برای سس هویج برای شام | مقدار مواد |
پیاز | 1 قطعه |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه | 2 قاشق غذاخوری |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شام هویج
مرحله اول
ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و روی رنده رنده کنید و در ظرفی بریزید سپس پیازها را پوست گرفته و بشویید و روی رنده ریز رنده کنید سپس به سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
بعد هویج ها را شسته و پوست گرفته و ریز رنده می کنیم و به سیب زمینی ها و پیاز اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند سپس تقریباً 75 درصد از آب مخلوط را گرفته و دور می ریزیم سپس مواد را با میکس با هم مخلوط می کنیم.
سطح سوم
سپس مقداری آرد نخودچی را به مخلوط مواد اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط کمی منسجم شود سپس مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
سپس مخلوط را خوب ورز می دهیم تا عطر و طعم همه مواد مخلوط شود سپس مقداری گوشت چرخ کرده به مخلوط اضافه می کنیم و همه مواد را با هم ورز می دهیم تا مخلوط کاملا یکدست و کمی چسبنده شود.
مرحله پنجم
سپس روی کاسه را با سلفون یا نایلون بپوشانید و در یخچال قرار دهید و اجازه دهید سس یک ساعت در یخچال بماند و طعم همه مواد به هم برسند و بعد از گذشت زمان سس را از یخچال خارج کنید.
مرحله ششم
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس مقداری از مخلوط شامی را بردارید و با دست شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید.
مرحله هفتم
سپس می گذاریم طرف دیگر شمی ها نیز خوب سرخ شود و طلایی شود و بعد از تابه خارج می کنیم و سپس شمی ها را در ظرف دیگری می ریزیم و همه را به همین ترتیب سرخ می کنیم و سپس مقداری از آن ها را در ظرف مناسبی می ریزیم.
مرحله هشتم
بعد برای تهیه سس، پیازها را پوست گرفته و شسته و ریز خرد کنید، سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازها را داخل آن بریزید و تفت دهید تا سبک شوند. طلایی رنگ
مرحله نهم
سپس مقداری نمک و فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها در ظرف بپیچد و رنگ زردچوبه در پیاز باز شود سپس مقداری رب گوجه فرنگی را در تابه بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. در حال حذف شدن..
مرحله دهم
وقتی رب گوجه فرنگی خوب سرخ شد و رنگ آن کمی تیره شد، مقدار گوجه فرنگی را که شسته و نصف کرده اید در مخلوط کن بریزید و پوره کنید و کاملا پوره کنید، سپس گوجه فرنگی های پوره شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید.
مرحله یازدهم
گوجه فرنگی ها را کمی تفت دهید تا آب آنها خارج شود سپس کمی سرکه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند سپس کمی شکر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در مخلوط مواد و سس تمام شده حل شود. کمی آن را شیرین کنید.
مرحله دوازدهم
سپس شامی های سرخ شده را در تابه روی مخلوط سس آماده شده بچینید و سپس در قابلمه را ببندید و بگذارید همه مواد داخل سس کمی بپزند و سس کاملا جذب شمی ها شود و آنها را خوش طعم تر و بافت آن ها را نرم تر کنید. آهسته. تدریجی
مرحله سیزدهم
پس از آماده شدن شمی ها، قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم، سپس شمی ها را در ظرف مناسبی گذاشته و با سس مخصوص گوجه فرنگی ریخته، سپس با برگ نعنا، رازیانه و ریحان تازه تزئین می کنیم.
مرحله چهاردهم
سپس مقداری لیموی تازه را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و بعد در کنار شام ها قرار دهید و سپس شام ها را با برنج زعفرانی یا نان تازه، زیتون پرورش یافته، ترشیجات، سبزیجات، دارچین و تزیینات مهمانی سرو کنید. .
5
1